ĐOKOVIĆ PRUŽIO SEBI LUKSUZ KAKAV OBIČNO NEMA! Isplivala fotografija koja je otkrila gde se Novak nalazi i šta radi dok se ostali lome za njegovo mesto!

Novak Đoković se opušta, onako kako nije često mogao.

Marko Djokovic / AFP / Profimedia

Dok se brojni teniseri iz vrha ATP liste nadmeću i igraju redom turnire kako bi stigli Novaka Đokovića u ATP trci i izbacili ga sa završnog turnira u Torinu, najbolji teniser svih vremena je vrlo opušten.

Nakon što je u Šangaju igrao finale odlučio je da preskoči masters u Parizu i ne zaigra u Bersiju gde je godinama dominirao.

A gde je Novak? Uhvaćen je potpuno bezbrižan na Maldivima. Bez majice, sa kačketom i osmehom na licu slikao se sa jednim navijačem u poznatom letovalištu. Dok se ostali znoje i jure ga, on uživa na suncu i videćemo da li će uopšte nazad na teren ove godine.

Za sada je šesti na listi u ATP trci Novak Đoković i videćemo da li će uspeti da ga pretekne Kasper Rud. To je skoro izvesno jer Norvežaninu treba samo jedna pobedau Parizu, dok Andrej Rubljov koji je osmi mora da pobedi bar tri ili četiri meča.

Ipak i ako ga njih dvojica stignu biće osmi i plasiraće se u Torino, tako da ga zapravo "jure" Aleks De Minor, Grigor Dimitrov,. Tomi Pol i Stefanos Cicipas, koji redom moraju da dođu do polufinala, finala ili da osvoje Pariz da bi ga sustigli.

Kurir sport/Mondo

This browser does not support the video element.

00:12
Japanski vrt u Monte Karlu koji Đoković obožava Izvor: Kurir