STIGLI DNK REZULTATI! Otkriveno ko je otac usvojenog učesnika Elite 8 Nenada Ćubića Ćube koji je rasplakao čitavu naciju svojom životnom pričom

Evo da li je Goran Pavlović biološki otac Nenada Ćubića Ćube

Printscreen

Aktuelni učesnik "Elite 8", Nenad Ćubić Ćuba, govoreći o svom najvećem uspehu u životu, rasplakao je naciju svojom teškom životnom pričom, a to je da su on i njegov stariji brat Stefan usvojeni, te i da nikada nije video svoje biološke roditelje. TV Pink javio se potencijalni otac, Goran Pavlović, koji je podvrgnut DNK testu, a sada su stigli i rezultati.

Nenad Ćubić Ćuba, aktuelni učesnik "Elite 8", govoreći o svom najvećem uspehu, naježio je, ali i rasplakao čitavu naciju ističući da su on i njegov stariji brat, Stefan, usvojeni od strane Ljube i Zorana, njihovih usvojitelja, te i da bi voleo, kako kaže, da upozna svoje biološke roditelje, da vidi kako izgledaju ljudi koji ostavljaju decu, tj. kako je istakao, kako izgledaju roditelji koji nemaju srca.

Printscreen 

S tim u vezi, TV Pink se javio potencijalni otac Nenada i Stefana, Goran Pavlović, koji je u svojoj ispovesti izneo Ćubine i Stefanove fotografije iz detinjstva, tvrdeći da je on njihov biološki otac.

Goran je odmah posle ove emisije podvrgnut DNK testiranju, dok je Ćuba svoje uzorke dao neposredno pred početak emisije "Pitanja gledalaca", te je tada rasplakao naciju obrativši se svojoj majci, tj. ženi koja ga je usvojila i rekavši joj da je nikada neće ostaviti.

Print Screen 

A sada su stigli rezultati ovih DNK analiza, a ishod je onakav kakav je, možda, Ćuba i želeo! Kako kažu rezultati,Goran Pavlović jeste biološki otac Nenada i Stefana Ćubića.

Kurir.rs/Pink

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

05:30
Jelena Golubović presrećna što je Kristijan s njom u rijalitiju Izvor: Kurir