BOJANA BAROVIĆ PRE ROKVIĆA VOLELA VELIKU NBA ZVEZDU! O raskidu je govorila samo jednom, a Španac je preklinjao da mu se vrati (FOTO)

Malo ko zna da je pre romanse sa njim bila u ljubavi sa poznatim košarkašem.

Dragan Kadić

Manekenka Bojana Barović u skladnom je braku sa pevačem Nikolom Rokvićem sa kojim ima troje dece.

Bojana Barović je pre veze sa pevačem bila sa NBA košarkašem Paulom Gasolom sa kojim je bila u vezi 2005. godine.

- Upoznali smo se, bili smo zajedno i to je to - kratko je poručila tada.

Prema pisanju pojedinih medija, Paul nije dugo mogao da preboli prelepu Srpkinju, čak ju je nekoliko puta zvao da se pomire. Kada je video da je u vezi sa srpskim folk pevačem, Španac je odustao i odlučio da krene svojim putem.

Dve godine nakon raskida nekadašnja manekenka postaje učesnica rijaliti programa „Survivor“ na Filipinima, gde upoznaje Nikolu Rokvića sa kojim stupa u vezu, a kasnije i u bračnu zajednicu.

Bivši dečko Bojane Barović je sreću pronašao pored fatalne plavuše Ketrin Makdonel kojom se 2019. godine oženio i imaju dvoje dece.

Ljubav Bojane i Nikole

Nemanja Nikolić 


Inače, Nikola i Bojana svojevremeno su istakli da veruju da je njihova ljubav sudbinska.

- Verujem u sudbinska spajanja, pomalo sam fatalista po tom pitanju. Kad je produkcija zvala učesnike za prvi izbor, uopšte nije trebalo da budem u Srbiji, niti sam u proteklih sedam godina bila u našoj zemlji u to vreme. Onda je iskrsla svadba moje prijateljice, na koju sam odlučila da dođem u poslednjem momentu. Produkcija je saznala da sam tu, pa me je pozvala. Imala sam neke poslove u Los Anđelesu, pa nisam bila sigurna da li ću moći da se odazovem, ali sve se namestilo da sam ipak ušla. Lepo se kaže da ono što ti je suđeno ne možeš izbeći. Meni u tom periodu uopšte nije bio cilj da se vraćam u Srbiju, međutim - sve je ispalo drugačije - rekla je Bojana jednom prilikom.

- Bila je to jedna uzbudljiva avantura. Od tog trenutka moj život je krenuo u sasvim drugom smeru - dodao je Nikola 2017. godine za "Hello".

Kurir.rs/Blic

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

05:37
Novinari "Stars specijala": "Možda se naljutila zato što je poveo psa umesto nje" Izvor: Kurir televizija