"SLATKI GREH ME NE SPOMINJE, A SVE ŠTO IMAJU SU MOJE PESME" Zahar iskreno o estradi: "Da se film "Toma" završio ovom pesmom bio bi tri puta polularniji"

"Vole više sebe nego mene, to je normalno i nije mi žao. Jedva sam čekao da se to desi jer kada neko postane zvezda on te davi kao zmija žabu!"

Kurir Televizija

Gosti ovonedeljnog izdanja emisije koja se emituje na Kurir televiziji "Pusti brigu" bili su kompozitor Milutin Popović Zahar, pevač Mikica Antonić, voditelj Živorad Žika Nikolić, producentkinja Marijana Petrović i devojčica Nikolina Nina Trifunović. Emisija je kao i svake nedelje pružila sjajnu atmosferu i zanimljive teme svojim gostima.

Kurir Televizija 

Zahar je tokom svoje karijere sarađivao sa mnogim umetnicima sa kojima je imao i pozitivna i negativna iskustva. Sa nekima sada nema nikakav kontakt, dok su pojedini pevači ostali njegovi veliki prijatelji. Postoji određena doza sujete i koristi u svakom poslu, a tako i na estradi. Zahar se dotakao svojih saradnika i odnosa koji oni sada imaju prema njemu nakon ogromnog uspeha koji im je pomogao da steknu:

- Pevači zaborave na tebe kada im pesma koju si im stvorio postane hit. Pre toga te slave kao Cezara, a onda ih nema nigde. Sve što ima "Slatki greh" su moje pesme, a nigde me ne pominju. Vole više sebe nego mene, to je normalno i nije mi žao. Jedva sam čekao da se to desi jer kada neko postane zvezda on te davi kao zmija žabu - rekao je Zahar, a potom posebno istakao na koju pesmu je najviše ponosan u svojoj karijeri:

- U pitanju je pesma Tome Zdravkovića "Čekaj me". Kada ju je snimio, Toma je zabranio da se ta pesma emituje do njegove smrti. Mnogi su očekivali da se film koji je objavljen prethodnih godina završi upravo sa tom pesmom. Da se to jeste realizovalo i da je ta pesma bila kraj filma, on bi bio tri puta popularniji

Kurir Televizija 

- Današnju estradu čine puno mladih ljudi koji sjajno pevaju i sjajno izgledaju. Vrlo su perspektivni, ali ni naša generacija još uvek nije za bacanje. Zahar je to već milion puta dokazao. 

This browser does not support the video element.

00:50
Zahar otvorio dušu: "Sve što ima "Slatki greh" su moje pesme, a nigde me ne pominju!" Izvor: Kurir televizija

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

01:16
Žika Nikolić: "Prvi put sam se osetio kao zvezda tek kada sam došao na Kurir televiziju!" Izvor: Kurir televizija