VELJKO RAŽNATOVIĆ USLIKAO NASLEDNIKE, SVI U ČUDU ŠTA JEDU ZA UŽINU! Ovo zadovoljstvo nije želeo da im uskrati (FOTO)

Bokser podelio fotografiju dvojice sinova na kojoj možemo videti i omiljene grickalice svih mališana, a to su čips i smoki.

Printscreen, Ana Paunković

Deca Veljka i Bogdane Ražnatović odrastaju na selu gde se mladi bračni par skućio iako su imali i više nego dovoljno mesta u vili u Ljutice Bogdana. Cecin sin odlučio je da se odseli kod tasta i tašte u vojvođansku varošicu smatrajući da će tu za Željka, a kasnije Krstana i Isaiju biti mnogo lepše odrastanje.

Iako mogu da imaju sve što poželele mališani imaju detinjstvo baš kao i svi njihovi vršnjaci. Obožavaju da vreme provede napolju, da se igraju, ali i da jedu razne grickalice.

Privatna Arhiva 

Pre izvesnog vremena videli smo kako deca Veljka i Bogdane Ražnatović doručkuju viršle, za sada je bokser podelio fotografiju dvojice sinova na kojoj možemo videti i omiljene grickalice svih mališana, a to su čips i smoki, što je mnoge iznenadilo.

Željko i Krstan uživali su u prelepom danu sa tatom u prirodi a na trenutak su seli da predahnu od šetnje i igre gde im je Veljko otvorio upravo pomenute grickalice da užinaju.

Printscreen/Instagram 

Široki osmesi na licima dečaka jasan su pokazatelj koliko su srećni i zadovoljni dok im tata ugađa sve što požele.

Iako sigurno nisu najzdraviji i najbolji izbor za užinu, čips i smoki nešto su što Ražnatovići vole te mama i tata to zadovoljstvo ne žele da im uskrate.

Od čega živi Veljko Ražnatović

Damir Dervišagić 

Podsetimo, boks nije primarni posao našeg sportiste. Nakon što se oženio, Veljko se sa suprugom Bogdanom i sinovima Željkom i Krstanom preselio u Titel, gde ima farmu svinja.

Kurir.rs/Hello

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

00:50
Veljko Bogdanu odveo u zoo-vrt Izvor: Instagram