SARA ZATVORILA DEČKA U KOFER, UMRO U MUKAMA Na suđenju otkriveni jezivi detalji: "Tako se ja osećam kad me prevariš"

AP Ricardo Ramirez Buxeda

Žena sa Floride proglašena je krivom za ubistvo drugog stepena u petak nakon što su vlasti rekle da je svog dečka zatvorila u kofer i ostavila da umre 2020.

Sara Bun, koja sada ima 47 godina, rekla je vlastima da je njen dečko, koji je bio zarobljen u koferu umro tokom igre žmurke, pokazuju sudski zapisi. Par na Floridi je pio šardone i slagao zagonetke u svom stanu. Mislili su da bi „bilo smešno“ uskočiti u kofer kao deo igre, navodi se u izjavi iz kancelarije šerifa okruga Orindž.

AP Ricardo Ramirez Buxeda 

Kada je Sara zakopčala Horhea Toresa (42) u plavi kofer, dva su mu prsta virila, tako da je pretpostavila da može da ga otvori, prema izjavi koju je dala pod zakletvom.

Otišla je gore u krevet i pomislila da će se izvući iz kofera i pridružiti joj se, samo da bi se probudila i zatekla ga još u njemu i ne diše.

„Dokazi predstavljeni tokom suđenja uključivali su video snimke pronađene na njenom telefonu na kojima se moglo čuti kako Tores mahnito moli da bude pušten, dok se ona nekoliko puta nasmejala i odbila ga“, navodi se.

AP Ricardo Ramirez Buxeda 

„Na snimcima koje je snimila, žrtva se može čuti kako optuženoj govori da ne može da diše i kako traži da ga pusti iz kofera“, dodaje se u saopštenju. „Sara je odgovorila: „To je ono što dobijaš, Tako se osećam kada me prevariš".

„Ne mogu j***eno da dišem, ozbiljno“, rekao je njen dečko na snimku telefona.

Na snimku se vidi kako Tores gura kofer i pokušava da izađe.

AP Ricardo Ramirez Buxeda 

Tokom desetodnevnog suđenja, odbrana optužene je rekla da ona pati od „sindroma pretučenog supružnika“ i da se plaši za svoj život, kao i da su veoma razočarani nakon presude

Izricanje presude u kojoj će biti poznata visina kazne bi trebalo da bude 2. decembra u 13.30 časova.

Kurir.rs/CNN