ŠTA SE DEŠAVA SA BOGDANOM BOGDANOVIĆEM?! Srbin ponovo van tima, poznato i zbog čega!

Kevin C. Cox / Getty images / Profimedia

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović počeo je sezonu u Atlanti sa klupe, što je za mnoge bilo iznenađenje, dok u naredna dva meča nije dobio ni minut. Bogdanović nije bio aktivan i tako ga trener Houksa nije mogao koristiti u pobedi nad Šarlotom (125:120), odnosno sinoćnjem porazu od Oklahome (128:104) kada je evidentno bilo da im nedostaje kapiten Srbije.

Razlog zbog koga nema Bogdanoviča je problem sa zadnjom ložom desne noge, što je najverovatnije posledica napornog leta i kratkih priprema sa Atlantom, pa nije naročito iznenađenje što je pauza bila neophodna. Ipak, ne očekuje se naročito dug odmor za Bogdanovića, trebalo bi već tokom ove nedelje da se vrati na parket, a nadamo se posle toga da će da povrati i mesto u prvoj petorci svoga tima.

Umesto njega, kraj Treja Janga, stao je Denijels koji se nije proslavio (sedam poena, osam skokova i dve asistencije), pa ni Bogdanović nema zbog čega da strahuje.

U porazu njegovog tima prethodne noći, očekivano najbolji bio je Jang sa 24 poena, Denijels i Okongvu su dali po 14, a Risaše 13. U timu Oklahome prednjačio je Šaj Gildžes-Aleksander sa 35 poena, 11 skokova i devet asistencija. Odlični su bili i Holmgren sa 25 poena i Vilijams sa 20.

NBA rezultati 27. i 28. oktobar:
Indijana - Filadelfija 114:118*
Bruklin - Milvoki 115:102
Portland - Nju Orleans 125:103
Oklahoma - Atlanta 128:104
Golden Stejt - L.A. Klipers 104:112

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

00:44
Bogdan Bogdanović stigao na žurku Izvor: Kurir televizija