BIVŠI MUŽ TINE IVANOVIĆ PRVI PUT O RAZVODU: Zvezdan otkrio da li je razlog kraha braka prevara " Saša Popović me je smirivao..."

Zvezdan je priznao da se često nervirao zbog novinskih naslova, te ga je jednom prilikom pozvao Saša Popović

Nemanja Nikolić

Tina Ivanović i Zvezdan Anđić razveli su se nakon 25 godina braka, a nekoliko meseci kasnije priznali su krah braka.

Printscreen 

- Uživao sam sa Tinom punih 25 godina, ne kajem se. Tina je žena koju sam voleo najviše na svetu i dalje je volim - isitče Zvezdan koji je dodao da je on vodio njenu karijeru.

- Kada se vratila iz Frankfurta, preuzeo sam sve i vodio sam njenu karijeru. Bio sam zadužen za organizaciju, pogađao poslove u njeno ime, naplaćivao iste... - rekao je Anđić.

Zvezdan je govorio o problemima u braku, te je priznao da li je postojala ljubomora.

Jednom prilikom je usledio i poziv Saše Popovića.

Damir Dervišagić 

- Saša me je jednom prilikom pozvao i zamolio da se smirim, da je sve to šou-biz. Iskreno, nisam znao da to sve tako funkcioniše, ali naravno vremenom sam shvatio - rekao je Anđić i dodao:

- Perfektan, nikada je nisam prevario niti sam se muvao sa drugim devojkama. Dopisivao se jesam sa drugim devojkama, ali nikada nisam zakazivao sastanke - priznao je i dodao:

- Tina i ja smo bili ljubomorni, bili smo ljubomorni na pravu ljubav koju smo ona i ja imali.

Printskrin/Instagram 

Tina Ivanović potvrdila razvod
Pevačicaje otkrila da je sa Zvezdanom ostala u odličnim odnosima, ali nije želela da otkrije kome je pripala njihova porodična kuća.

- Ovim neće stati moj posao, ne daj Bože. On je u većini slučaja bio zaslužan za moju karijeru. Ne želim, zašto bi stao posao. Tek sam sada videla ko su mi pravi prijatelji, a ko se pravio da mi je prijatelj. I sa javne scene, a i ovako bliski prijatelji, baš. Dosta mojih koleginica sa javne scene su me pozvale, ne želim da imenujem nikoga. Ja ne želim da iskačem iz frižidera. Pre par meseci se to desilo, rekla sam da ne želim da pravim marketing oko toga - rekla je Tina u emisiji "Premijera vikend specijal" i dodala:

- Ja u istom kraju živim, ne bih da komentarišem kome će ostati kuća - izjavila je Tina.

Kurir.rs/Novomusic/youtube

 Bonus video

This browser does not support the video element.

00:59
Tina Ivanovic  Izvor: Instagram/tina_ivanovic_official