VLAHOVIĆ ISPUNIO ŽELJU VELIKE LEGENDE! Čuveni fudbaler se obratio Dušanu, podelio mu savet i poručio: Na osnovu ovoga će da ti sude!

Legendarni fudbaler koji je, između ostalog, igrao i za Juventus, ima savet za Dušana Vlahovića.

STUDIO FOTOGRAFICO BUZZI SRL / imago sportfotodienst / Profimedia

Juventus je protiv Intera u devetom kolu Serije A odigrao najluđu utakmicu u sezoni. Ona je završena rezultatom 4:4, a u strelce se upisao i srpski reprezentativac.

Dušan Vlahović je bio strelac izjednačujućeg gola za Juventus u 20. minutu, nakon što je Pjotr Zjelinski sa bele tačke doneo prednost Interu. Timoti Vea je doneo preokret Juventusu u 26. minutu, ali već do poluvremena je domaćin ponovo stigao do vođstva zahvaljujući golovima Henrika Miktarijana i Zjelinskog, ponovo sa bele tačke.

Denzel Damfris je na startu drugog dela povisio na 4:2, a Kenan Jildiz je golovima u 71. i 82. minutu doprineo Juventusovom osvajanju boda.

Time što je postigao gol Vlahović je ispunio želju Davida Trezegea.

Legendarni Francuz je pre utakmice u intervjuu za "Gazeta delo Sport" poručio da se nada da će reprezentativac Srbije postići gol. Tom prilikom je hvalio Vlahovića, ali i poručio šta bi voleo da je drugačije kod njega.

"On je napadač sa važnim kvalitetima, ali trebalo bi da bude odlučniji, kao što je Lautaro Martinez u Interu. Tijago Mota se puno oslanja na Dušana i zato mora da bude odlučan. Možemo da pričamo puno, ali istorija Juventusa je jasna, od centarfora se traži da postiže golove i sudi mu se na osnovu brojeva. Tako je bilo meni, sada je tako i Vlahoviću", rekao je Trezege i dodao:

"Kreće se dobro, positgao je sedam golova ove sezone i ima kvalitet da dođe do 30 golova, ali to zavisi i od Juventusa. Tim mora da ima istu želju i da bude ofanzivan":

EPA-EFE/MATTEO BAZZI 

Trezege je na 320 utakmica za Juventus 171 put bio strelac i četvrti je najbolji golgeter u istoriji ovog kluba.

"Nadam se da će Vlahović da me prestigne vremenom, rekordi su tu da bi bili oboreni. Veliki napadač mora da živi za golove i da piše istoriju. Osvajanje Skudeta bi pomoglo Vlahoviću da napravi skok u kvalitetu".

Kurir sport

Bonus video:

This browser does not support the video element.

00:39
Dušan Vlahović vs Inter Izvor: Arena 2 Premium