Pobednički tim inspirisao Rašu Vlačića! Ko se danas pokazao kao bolji domaćin? Nova epizoda emisije "Komšiluk" donosi ukuse grčke kuhinje

U delu emisije u kom takmičari odgovaraju na pitanja kako bi zaradili dodatno vreme za nabavku, ali i pravo na više namirnica, tim broj 1 dao je tačan odgovor na 3 pitanja, dok je Stefan iz tima broj 2 dao dva tačna odgovora

Kurir Televizija

U novom izdanju takmičarske, kulinarske emisije "Komšiluk" na Kurir televiziji, kutlače su ukrstili tim broj 1, Dragica i Lola, i tim broj 2, Stefan i Milan.

Voditeljski par Mirka Vasiljević i Radomir Raša Vlačić i u ovom izdanju obezbedili su sjajnu zabavu i na najbolji način ugostili takmičare koji su pokazali svoje kulinarsko znanje, uz obećanje da će ove nedelje njihove veštine biti još bolje nego prethodne.

Kurir Televizija 

Lola obožava putovanja, prirodu, da peva i pleše, a kao i prava domaćica i da kuva. Voli da proba nove recepte, eksperimentiše sa ukusima, dodaje nešto svoje autentično i tako pravi magiju. U dogovoru sa drugaricom Dragicom rešila je da se prijavi za "Komšiluk", igra i zabavi u kuhinji i da zajedno pokaže svoje znanje. Žele da nauče neke nove kulinarske trikove i potrudiće se da dodju do finala.

Takmičari tima broj 2 su u svom prethodnom predstavljanju rekli da "zaslužuju pobedu", ali to ipak zavisi od njihove mogućnosti da osvoje svoje komšije svojim kulinarskim umećem.

Današnji zadatak bio je pripremiti grčku musaku od patlidžana, a Lola je istakla da joj je grčka kuhinja omiljena, što bi ovu rundu takmičenja moglo da olakša.

This browser does not support the video element.

01:46
Ko je današnji pobednik emisije "Komšiluk"? Izvor: Kurir televizija

 U delu emisije u kom takmičari odgovaraju na pitanja kako bi zaradili dodatno vreme za nabavku, ali i pravo na više namirnica, tim broj 1 dao je tačan odgovor na 3 pitanja, dok je Stefan iz tima broj 2 dao dva tačna odgovora.

Danas su takmičari kako bi osvojili dodatni bod ponovo takmičili u mini-igrici koju je zadala Nataša Aksentijević. Ovog puta, oni su morali da prenesu jaje na kašiki, a poen je odneo Stefan iz tima broj pet.

Dodatni bog, kao i dnevnu novčanu nagradu, odneo je tim broj jedan nakon što je njihov kolač od čokolade i jabuke inspirisao Rašu da i sam stvori svoju verziju ovog zdravog kolača.

Ipak, zakuska nije presudna u takmičenju, već glavno jelo. Ipak, one su se ponovo pokazale kao bolje domaćice, a Raša je njihovu musaku ocenio na sledeći način: 

- Musaka koju su napravile Lola i Dragica zaista podseća na grčku, sem što bešamel sos treba da bude gušći.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

This browser does not support the video element.

44:09
Komšiluk S01EP27 Izvor: Kurir TV