POSVEĆENO I PRIJATELJSKI: Ana Hrustanović predala akreditivna pisma knezu od Monaka Alberu Drugom

Ambasadorka Srbije u Francuskoj, koja je predstavlja Srbiju i u Kneževini Monako predala akreditivna pisma knezu Alberu Drugom

Privatna Arhiva

Ambasadorka Srbije u Francuskoj Ana Hrustanović, koja ujedno obavlja ovu funkciju i u Kneževini Monako, predala je akreditivna pisma knezu Alberu Drugom.

- Bio je to poseban trenutak, prožet tradicijom i emocijama, u veličanstvenom ambijentu Kneževske palate - istakla je ambasadorka, prenose Novosti.

Hrustanovićeva se zahvalila Palati na toplom prijemu i besprekornoj organizaciji ceremonije, koji za nju, kako je istakla, predstavljaju važan korak u njenoj misiji.

Dodala je da stupanje na dužnost ambasadora Republike Srbije i u Kneževini Monako, simbolizuje početak posvećenog rada na jačanju odnosa između Srbije i Monaka, zasnovanih na iskrenom prijateljstvu dvaju naroda i odličnim vezama između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kneza Albera Drugog.

Privatna Arhiva  Alber Drugi od Monaka i Ana Hrustanović

- Sa velikim entuzijazmom, spremna sam da aktivno doprinosim ovom lepom bilateralnom prijateljstvu - poručila je ambasadorka.

Tokom ceremonije, Hrustanovićevu je pratio naš počasni konzul Goran Đoković, a sa princem ambasadorka je imala i kraći razgovor tet-a-tet.

Kurir.rs/Novosti/Prenosi: A.Ć.