Ljudi gledaju i ne veruju da je ovo Brus Vilis: Otkad mu je dijagnostikovana neizlečiva bolest niko ga nije video da radi ovo (FOTO)

Izgledao je veselo dok se smeškao prolazniku dok je njegov telohranitelj držao oči čvrsto uperene na ulicu.

Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudski glumac Brus Vilis uslikan je tokom vožnje Los Anđelesu. Popularni umetnik bio je u jednom od svojih redovnih izlazaka iz kuće, a prvi put je slikan kako se smeje, od momenta kada je objavljeno da boluje od demencije.

Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zvezda filma "Umri muški" otvorio je prozor automobila i oslonio se podlakticom na vrata, dok je njegov telohranitelj upravljao vozilom oko kvarta u kojem živi.

Brus, koji je najavio povlačenje iz glume nakon dijagnoze afazije 2022. godine, izgledao je dobro raspoložen. Obukao je crnu bejzbol kapu i odgovarajući duks, uparen sa belom majicom.

Izgledao je veselo dok se smeškao prolazniku dok je njegov telohranitelj držao oči čvrsto uperene na ulicu. Ove fotografije su oduševile njegove fanove širom sveta, budući da ga prvi put vide u ovom izdanju, te veruju da se njegovo stanje popravlja.

Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia  Fotografije koje su zabrinule fanove

Prošlog meseca, glumac Armegedona ponovo je primećen sa svojim telohraniteljima dok se vozio automobilom u Los Anđelesu. Te fotografije su zabrinule fanove, jer su objavljene nakon vesti da zbog pogoršanja zdravstvenog stanja jedva priča. 

Kakvo je njegovo zdravlje?

Porodica Brusa Vilisa redovno izveštava o njegovom stanju. Njegova ćerka Talula Vilis rekla je nedavno da se Brus "oseća isto, što je u njegovoj situaciji dobro".

- Naše posete su pune ljubavi i mislim da to nadmašuje sve - navela je.

Printskrin/Instagram 

Iako je Brusovo stanje teško palo celoj porodici, Talula kaže kako je upravo to "stvorilo mogućnost za više ljubavi" između njih.

(Kurir.rs/I.M.)

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

03:16
Srbija prva na Zapadnom Balkanu uvodi skrining za rano otkrivanje bolesti Izvor: Kurir televizija