"MNOGO PUTA SE DEŠAVALO DA ONA JADNICA PRETRČI KOD MENE DA PRENOĆI" Prva komšinica o pucnjavi na Bežanijskoj kosi! Nosio nanogicu, redovno pretio pištoljem

U naselju na Bežanijskoj kosi i dalje sve vrvi od policije, nakon što je u porodičnom domu došlo do stravične pucnjave kada je D.P. pucao u sina N.P. i suprugu S.P.

Marko Karović

U naselju na Bežanijskoj kosi i dalje sve vrvi od policije, nakon što je u porodičnom domu došlo do stravične pucnjave kada je D.P. pucao u sina N.P. i suprugu S.P. Naša ekipa je na licu mesta i kako se može videti, policija je opkolila kuću, a uviđaj je još uvek u toku.

- Ne znam šta bi uopšte mogao biti motiv, nadam se da je tragedija izbegnuta i da će i žena i sin preživeti. Ali taj nasilnik je i ranije pravio probleme. Mnogo puta se dešavalo da ona jadnica pretrči kod mene da prenoći od straha od njega. Bežala je da se spasi, ali džabe - kaže za Kurir prva komšinica.

Inače, kako nezvanično saznajemo, D.P. je odranije dobro poznat policiji zbog raznih dela.

Kako komšije kažu, nosio je i nanogicu i redovno sa pištoljem umeo da preti komšijama zbog parking mesta.

Podsetimo, do pucnjave je došlo danas oko podneva na Bežanijskoj kosi, kada je muškarac pucao u pravcu svoje supruge i sina, a potom pokušao da izvrši samoubistvo. U toj nameri sprečila ga je policija, koja ga je odmah privela nakon pucnjave.

Naime, kako smo ranije pisali, sina je ranio u stomak, a suprugu u noge, s tim da su oboje sa ranama od vatrenog oružja prevezeni kolima Hitne pomoći u KBC Bežanijska kosa.

Kurir.rs/T. Vasiljević

  Bonus video:

This browser does not support the video element.

00:22
Uhapšen muškarac koji je u centru Beograda pucao na pripadnika vračarskog klana Izvor: MUP Republike Srbije