Uhvatio ženu i brata u akciji na zadnjem sedištu, pa ih vitlao lopatom: Kad je muž video ko je sedeo napred, morala da interveniše policija

Prevareni muž koji je zatekao ženu i brata kako imju odnose na zadnjem sedištu automobila, dok mu je majka sedela na sedištu vozača, uhapšen je nakon što je divljao sa lopatom u rukama i vikao da će ih 'sve pobiti'

Screenshot/Facebook

Dejvid Mekalok, 41, osuđen je u petak na Vrhovnom sudu Burnie na severu Tasmanije na tri godine zatvora nakon što je priznao krivicu po nizu optužbi za napad, zajedno sa posedovanjem kanabisa i vatrenog oružja.

Prema sudskim dokumentima, sve je počela 28. marta kada je Mekalok nekoliko puta pokušavao da pozove svoju suprugu Džasinta King, ali se ona nije javljala na telefon.

Par, koji se upoznao kada su bili tinejdžeri i koji su zajedno već 25 godina, ima četvoro odrasle dece zajedno i iste tetovaže. Venčali su se pre šest godina i dele dom sa njegovom majkom Su Mekalok.

Printscreen/Facebook 

Pre incidenta, gospođa Mekalok je odvezla gospođu King do kuće njenog starijeg sina, Džejmija Mekaloka. Kada su ga pokupili, odvezla se do obližnjeg parkinga i tu zaustavila. Kako Mekalok nije mogao da dođe do svoje žene, postao je sumnjičav i odvezao se do parkinga gde je zatekao gospođu King kako ima seksualne odnose sa njegovim bratom Džejmijem na zadnjem sedištu automobila.

Ono što ga je dodatno špokiralo je da je njegova majka sedela napred, kao da se iza nje ništa nije dešavalo.

Mekalok je otvorio zadnja vrata automobila i počeo da udara svog brata u grudi i telo, pre nego što je gurnuo svoju ženu u prozor automobila i udario je nekoliko puta u glavu.

Screenshot/Facebook 

Kada je Džejmi iskočio iz automobila i pokušao da pobegne sa mesta nesreće, Mekalok je zgrabio lopatu iz svog automobila i počeo da tuče svog brata uzvikujući pretnje smrću.

Njegova majka je pokušala da interveniše ali ju je Dejvid gurnuo unazad u kantu za smeće.

Kada je Džejmi uspešno pobegao, pobesneli Mekalok je tako snažno razbio lopatu o automobil da ju je polomio na dva dela. Zatim je slomljenom drškom tukao svoju ženu u glavu, pre nego što je udario šakom u oko.

Screenshot/Facebook 

Komšije su pozvale policiju i Mekalok je uhapšen i odveden u policijsku stanicu Devonport. Džejmi i gospođa King odvedeni su u bolnicu "Mersi" sa modricama i manjim ranama.

Kada ga je policija intervjuisala, Mekalok je izrazio ekstremnu frustraciju zbog incidenta i tvrdio da je njegov brat to "zaslužio".

On je policiji priznao da kod kuće poseduje oružje i municiji. Kada je policija pretresla imanje, pronašla je neobezbeđeno oružje u vešu i oko 240 g kanabisa u kesama sa patent zatvaračem. Kasnije je priznao da je prodavao i snabdevao drogu.

Prilikom izricanja presude, sudija Tamara Jago je prihvatila "okolnosti" i rekla: „Reagovali ste najneprikladnije, ali prihvatam da je to bio emotivan odgovor na okolnosti koje ste otkrili.“

Mekalok je osuđen na tri godine zatvora. Takođe je kažnjen sa 1.000 dolara i imaće pravo na uslovni otpust u februaru.

Nova serija na Kurir televiziji o ljubavnim trouglima

Kurir 

Svakog radnog dana u terminima od 15h premijerno i od 20h reprizno na Kurir televiziji se emituje serija "Veruj u ljubav". Gledaoci će imati priliku da prate priču o svojevrsnom ljubavnom trouglu, seriju drugačiju od onih koje ste do sada gledali.


Serija “Veruj u ljubav” u prvi plan stavlja jedinstvenu ljubavnu priču, koju testiraju izdaje i laži. U pokušaju da trijumfuje, prava ljubav nailazi na mnoge prepreke i opasnosti. Hoće li snaga sudbine biti dovoljna za srećan kraj?

Kurir Televizija 


Ne propustite priliku da uronite u svet ljubavi, intriga i borbe – “Veruj u ljubav” je stigla na Kurir televiziju! Gledajte prvu epizodu serije koju ćete lako zavoleti svakog radnog dana premijerno u 15 h, a reprizno u 20 h.

(Kurir.rs/Dailymail/I.M.)

 Bonus video: 

This browser does not support the video element.

03:50
Žena se udala za kuma na svom venčanju Izvor: TikTok/desiree.white