UHVATILI SMO GRUPU "TVINS" NA SNIMANJU NOVOG SPOTA! Evo kako članovi legendarnog sastava izgledaju nakon 25 godina pauze (FOTO)

Manuela i Neša su privlačili pažnju neobičnim izgledom, ali i hitom "Plavi slon" koji je obeležio njihovu karijeru

Privatna Arhiva

Brat i sestra Manuela Đurović i Neša Kostrešević bili su među najpopularnijima na muzičkoj sceni devedesetih kada su se i pojavili kao grupa "Tvins".

Manuela i Neša su privlačili pažnju neobičnim izgledom, ali i hitom "Plavi slon" koji je obeležio njihovu karijeru.

Manuela je jednom prilikom ispričala i kako je došlo do toga da počnu da se bave muzikom.

Privatna Arhiva 

- Imao je samo 17 godina kada je poželeo da snimi prvi album, iz tog razloga sam krenula u Beograd iz Švajcarske. Više da mu budem podrška i organizator svega. Međutim, kada sam mu otpevala prateće vokale u studiju, Žika Milenković nas je pitao kako će se zvati grupa. Rekla sam mu da nema grupe i da Neša to sam radi. Onda je on naglasio da se super uklapamo u ubedio nas je, tako sam ja i došla u grupu - objasnila je tada Manuela.

Posle devet albuma i veoma velikog uspeha Manuela i Neša su doneli odluku da se vrate u rodnu Švajcarsku.

- Od "Plavog slona" je stvarno krenulo ludilo. Nadovezivali smo albume godinu za godinom. Recimo, u 2000. godini smo imali čak 54 zakazana leta. Bili smo non-stop na putu i po aerodromima i u jedno trenutku je došlo do prezasićenja - rekla je tada pevačica.

Ipak, vreme je za povratak na estradno nebo! Grupu "Tvins" smo uhvatili na snimanju spota koji će uskoro ugledati svetlost dana, a evo kako pomenuti članovi sada izgledaju:

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

03:59
Dr Nenad Stanković: Koliko je moguće daleko ići sa estetskim operacijama radi promene identiteta? Izvor: Kurir televizija