Evo gde se deca Subotice mogu rekreirati uz novu muziku i zabavu! Fitnes instruktor otkriva: "Deca su aktivna koliko im je to omogućeno, dovedite ih na trening"

"Mladima je potrebno prilagoditi pokret kao i celu priču i ja se trudim da ispunim taj zahtev"

Kurir Televizija

U eri digitalnog buma, brzih pokretnih slika i izazivača dopamina, stiče se utisak da je decu teško animirati i na najmanji pokret. Međutim, pored tradicionalnih sportova, koji takođe zahtevaju adekvatan pristup današnjim generacijama, tu su i neobični sportovi koji sami po sebi mogu privući decu i mlade da se priključe timu i rade na svom zdravlju a ujedno se i dobro zabavljaju.

Novinarka Kurir televizije otkrila je koliko su deca aktivna u Subotici i imaju li u ponudi raznovrstan sadržaj, a više detalja saznala je od svog sagovornika Branislava Matejina, sertifikovanog fitnes instruktora.

Kurir Televizija 

- Važno je da mladi čuju za nas i da znaju šta radimo. Potrebno je da dolaze na naše manifestacije. Ja pratim trenove. Na Paliću sam imao nastup sa mladima i pustio sam vrstu muzike koja je sada jako popularna. Lično volim da radim uz rok muziku ali sam se prilagodio deci što je bilo pun pogodak - rekao je Matejin i dodao:

- U Subotici su deca aktivna ako im je omogućeno da budu aktivna. Kada postoje javni nastupi dosta njih se odazove, ali problem je u tome što se stide. Krećemo sa jednostavnim pokretima koja kasnije usavršavamo. Mladima je potrebno prilagoditi pokret kao i celu priču i ja se trudim da ispunim taj zahtev. 

This browser does not support the video element.

05:01
Evo gde se deca Subotice mogu rekreirati uz novu muziku i zabavu! Izvor: Kurir televizija

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

04:04
Pedijatar kritikuje roditelje: "Deca sve češće oboljevaju zbog nedostatka fizičke aktivnosti" Izvor: Kurir televizija