KUĆA U KOJOJ JE MUŠKARAC RANIO SUPRUGU I SINA NEKADA PRIPADALA VESNI ZMIJANAC: Prvi komšija napadača s Bežanijske kose otkrio detalje, evo šta je sve rekao

Komšija čoveka koji je u svojoj kući ranio članove svoje porodice ispričao da je D. P. tu nekretninu svojevremeno kupio od poznate pevačice

Marko Karović, Nenad Kostić

Danas je došlo do drame u Beogradu, kada je muškarac D. P. (62) pucao iz pištolja u ženu i sina i oboje ih ranio. Pucnjava se dogodila na Bežanijskoj kosi, a pomahnitali napadač je ženu S. P. (49) upucao u stomak, dok je sina N. P. (22) upucao u nogu.

Kurir Televizija 

Napadač je uhapšen, a potom mu je pozlilo u automobilu Interventne jedinice policije, odakle je, bez svesti, prebačen i kombi Hitne pomoći koji ga je odvezao, pišu mediji. Povređeni su zbrinuti u KBC Bežanijska kosa.

Prvi komšija pomahnitalog napadača je novinarima otkrio detalje.

- Ova kuća je nekada bila kuća Vesne Zmijanac. Kupio je od nje. Radio je u inostranstvu, žena mu je Ruskinja ili Ukrajinka - otkrio je prvi komšija napadača.

Printskrin / You Tube 

Napadač je, kako su preneli mediji, pokušao da se ubije, ali su ga policajci sprečili u toj nameri.

Inače, advokat Filip Backović kaže da je u februaru imao problem s napadačem. Napadao je već ljude po parkingu, policija nije reagovala. Pretio je smrću njegovoj svastiki, išamarao je na parkingu kada je krenula da sklanja kamenje sa parkinga jer je on zauzeo javno parkiralište. Ona je išla u rikverc i udarila u to kamenje, kada je izašla iz kola, počela je da ga sklanja, a on je izleteo, našamarao je, pretio joj.

Pozvali smo vesnu za komentar, ali se ona nije javljala.

Kurir/Republika

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

01:15
Vesna Zmijanac Izvor: Kurir TV