KECMANOVIĆ ZA KURIR POSLE VELIKE POBEDE U PARIZU: Saznao sam pet minuta pre meča da ću igrati, uspeo sam na borbu i voljni momenat da pobedim!

Kecmanović sjajno iskoristio drugu šansu u Parizu

Kurir

Razočarenje je zamenilo oduševljenje! Posle puno propuštenih šansi u meču protiv Amerikanca Girona da se kroz kvalifikacije izbori za ulazak u glavni žreb Mastersa u Parizu, Miša Kecmanović je iznenadio i oduševio svoje poklonike sjajnom pobedom u prvom kolu protiv Sebastijena Baeza - u ulozi srećnog gubitnika koja mu je dodeljena veoma zakasnelim povlačenjem Davidovič-Fokine sa turnira.

Bukvalno u poslednjem trenutku pred taj meč organizator je preneo našem asu lepe vesti, a on to iskoristio na najlepši mogući način i plasirao se u drugo kolo turnira.

Iako je i ovaj meč obilovao dramatičnim obrtima, gde je posle 1:0 u setovma Kecmanović u taj-brejku drugog imao 2 meč lopte - do konačnog trijumfalnog ishoda se došlo u trećem setu, gde je naš as smogao mentalne i fizičke snage da prevaziđe sve izazove i sa 7:5 zakaže susret sa - najverovatnije - Aleksom De Minorom.

U kratkoj ekskluzivnoj izjavi za Kurir, Kecmanović nam prenosi njegove utiske:

"Drago mi je sam ušao u glavni žreb, bukvalno sam sam pet minuta pre meča saznao da ću igrati. Nisam bio baš spreman, još sam i teretanu odradio. Uspeo sam na borbu i voljni momenat da pobedim i ostanem ovde još koji dan", rekao je Kecmanović.

Kurir sport / Vuk Brajović