DESILE SU SE NEPREDVIĐENE OKOLNOSTI! Otkazan koncert Željka Bebeka u Beogradu: Evo šta se navodi kao razlog!

Prodaja karata je stopirana, a koncert je iz svoje liste nastupa izbacio i sam pevač

Stefan Rajhl

Pevaču Željku Bebeku, kako se navodi, otkazan je koncert koji je trebalo da se održi 15. novembra u Beogradu u Sava Centru.

Program se navodno otkazuje zbog "nepredviđenih tehničkih okolnosti".

Dragana Udovičić 

Prodaja karata je stopirana, a koncert je iz svoje liste nastupa izbacio i sam pevač.

- Koncert Željka Bebeka zakazan za 15. novembar 2024. godine u Sava centru se otkazuje zbog nepredvidivih tehničkih okolnosti - naveli su organizatori i saopštili da će novac od kupljenih karata biti vraćen.

Podsetimo, Željko Bebek, u nedelju, 4. avgusta, pevao je u Gospiću, administrativnom središtu Ličko-senjske županije, na proslavi akcije hrvatske vojske "Oluja".

Dragan Kadić 

 Nakon toga, pojavili su se i snimci sa nastupa, a na jednom od njih vidimo da Željko peva pred stotinama ljudi svoju numeru "Prvak svijeta".

Sudeći po brojnim komentarima na društvenim mrežama, Bebek je ovim potezom razbesneo javnost.

Inače, akcija "Oluja" ubraja se u jedno od najsurovijih etničkih čišćenja na području bivše SFRJ. Proterano je oko 220.000 Srba, ubijeno ih je oko 2.000, a više od 700 i dalje se vode kao nestali i dok naš narod tuguje i oplakuje stradale, u Hrvatskoj se ovaj dan obeležava kao "Dan pobede".

Kurir/Telegraf

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

02:53
"ŽELJKO BEBEK, JAVI SE KOLIKO PARA TREBA, ALI JA BIRAM ŠTA RADIŠ!" Voditelj zagrmeo na pevača: Svaki dinar bi mu IZAŠAO NA NOS Izvor: Kurir televizija