DEVOJAČKI SAN: Ova Poljakinja hoće seks sa 100.000 muškaraca!

Seks maraton ove mlade dame počeo je prošlog meseca u Varšavi, i ona planira da nastavi svoje putovanje po Poljskoj pre nego što proputuje svet

Anja Lisevska, 21-godišnja devojka ima za cilj da proputuje svet i ima seks sa čak 100.000 muškaraca.

"Želim da budem s muškarcima iz Poljske, Evrope i širom sveta, volim seks, zabavu i muškarce", rekla je Anja.

U Poljskoj je seks još uvek tabu tema, i svi oni koji žele da upražnjavaju svoje seksualne fantazije smatrani su čudacima, kurvama, ili mentalnim bolesnicima. Seks maraton ove mlade dame počeo je prošlog meseca u Varšavi, i ona planira da nastavi svoje putovanje po Poljskoj pre nego što proputuje svet.

Do sad je imala seks sa 284 muškarca, iako je u vezi to njenom momku nimalo ne smeta, ali kaže da on nije baš oduševljen njenim neobičnim "hobijem" ali da nema izbora osim da se složi s tim i da to prihvati.

Njena stranica na Fejsbuku do sada ima oko 11.000 lajkova, ali Lisevska se trudi da napravi veb sajt na kome bi potencijalni kandidati mogli da se prijave i sačekaju svoj red.

Kaže da planira da svoje seksualne aktivnosti upražnjava vikendom, a ako uzmemo u obzir broj muškaraca s kojima želi da spava, onda će joj za ovaj cilj biti potrebno nešto više od 20 godina života.