UŽAS: Nastavnik silovao učenicu (14) a dobio 30 dana zatvora!

Youtube
Nastavnik Stasi Din Rambold (49), iz Montane osuđen je na samo mesec dana zatvora zbog silovanja svoje učenice Čeris Moralez, koja se tri godine posle silovanja ubila

SAD - Nastavnik Stasi Din Rambold, 49, iz Montane osuđen je na samo mesec dana zatvora zbog silovanja svoje 14-godišnje učenice Čeris Moralez, koja se tri godine posle silovanja ubila.

Iako je Rambold priznao zločin, sudijino obrazloženje je glasilo da je tinejdžerka "isto toliko kontrolisala situaciju koliko i njen napadač". Očekivanja su bila da će Rambold dobiti zatvorsku kaznu od 20 godina, ali mu je sudija odredio samo mesec dana, rekavši da je učenica bila “zrelija od svojih godina”, tako da je ova kazna manja od jednog procenta od 10 godina, koliko je tražio tužilac.

Tri godine posle silovanja, dok je sudski proces bio u toku, Čersi se ubila ubrzo pošto je napunila 17 godina. Kada je sudija izrekao ovu neverovatno malu kaznu, njena majka istrčala je iz sudnice vičući: “Vi ste ludi! Molim vas, stavite ga iza rešetaka!“

Rambold je osuđen po tri tačke za seksualni odnos bez pristanka. Kasnije se otkrilo da je Rambold već bio upozoravan od škole da ne dira učenice i da ne ostaje nasamo sa njima, jer je bio izbačen iz programa lečenja seksualnih napasnika.

Njegovi advokati su istakli da je izgubio posao, dozvolu za rad, dom, suprugu i da je na internetu označen kao preljubnik.

"Već je dovoljno kažnjen", rekla je njegova odbrana, a sudija se složio s tim.

http://www.youtube.com/watch?v=2hDQ2KE9UFo