UPUTSTVO ZA MUŠKARCE: Sve o njenim erogenim zonama!

Na vrhu liste se nalaze usne i ako želite da izludite svoju partnerku ljubite je

Najnovije istraživanje Univerziteta Bangor i Univerziteta Vitvatersrand u Johanesburgu dalo je iznenađujuće rezultate kad je u pitanju veza između seksa, tela i mozga.

Ako ste mislili da vašu partnerku uzbuđuje masaža stopala, gadno ste se prevarili. Evo šta još trebate da znate o ženskim erogenim zonama!

Usne

Sigurno ne znate koja su naj erogene zone vaše partnerke? Pa vreme je da saznate - to su najverovatnije njena usta i usne! Istraživanje je pokazalo da je ovaj deo ženskog tela, kad su erogene zone u pitanju, na vrhu liste.



Vrat

Zavedite je i dovedite do raspoloženja za seks tako što ćete posvetiti pažnju njenom vratu. Vrat je kod žena vrlo izražena erogena zona, a nažalost često i zapostavljena. Vrat se našao na drugom mestu erogenih zona.

Grudi i bradavice

Nije valjda da vas treba podsetiti na njene grudi i bradavice?! O da, grudi i bradavice su na trećem mestu.



Kukovi i guza

Svi znaju da su muškarcima kukuovi i guza vrlo privlačan deo ženskog tela, ali ako želite vašu partnerku dovesti do raspoloženja za seks, nećete puno postići s diranjem ovih delova tela. Na žensko listi kukovi i guza su pri dnu liste.



Stopala

Mičite vaše ruke s njenih stopala! Žao nam je ako imate fetiš na stopala, jer šanse su da ga i ona ima jako, jako male. Stopala su se našla na dnu liste kad su ženske erogene zone u pitanju.