N. Đ. najpre ispričala da su je nepoznati muškarci kidnapovali, sumnja se da je sve slagala zbog rođaka koji ju je podvodio

BEOGRAD - Policija je podnela krivične prijave protiv dvoje maloletnika iz Lazarevca, N. Đ. (15) i njenog godinu dana mlađeg brata N. Đ. zbog sumnje da su lažno prijavili da su oteti.

Kako saznajemo, N. Đ. je izmislila da je kidnapovana i silovana zbog ujaka koji je, navodno, bio njen makro.

Devojčica je najpre prijavila policiji da su je otela dvojica nepoznatih muškaraca, a potom je njen mlađi brat poslao poruku babi u kojoj je molio da ga spasu jer je kidnapovan.

Terao je na prostituciju

Maloletnica je čak do detalja ispričala za Kurir da je bila oteta i da su je nepoznati muškarci silovali, a u sve to umešala je i svog ujaka.
- Sumnja se de je cela drama nastala upravo zbog njenog ujaka, koji ju je, navodno, terao na prostituciju - kaže naš izvor iz istrage.

Kako saznajemo, maloletnica je bila i u vanbračnoj vezi s jednim momkom u Alibunaru kod Vršca i nameravala je da se vrati kući da živi s babom koja joj je inače staratelj.

I brat slagao da je otet

- Ona živi u kući s ujakom i majkom. Kako bi se vratila kod babe sa rođenim bratom, izmislila je silovanje i navela brata da slaže da je kidnapovan jer više nije mogla da trpi ujaka makroa. Bratu je diktirala šta da priča ako misli da se vrati kod babe. Dečak se u tome nije snašao i priznao je sve - objasnio je izvor Kurira blizak istrazi.

Podsetimo, maloletnica je za Kurir ispričala da su je pre nedelju dana dvojica muškarca na silu ubacila u automobil, da su je tukla i seksualno zlostavljala.

Nakon iživljavanja ostavili su je u nesvesti kod Vatrogasnog doma u Lazarevcu, gde su je pronašli ujak i jedan policajac. Nekoliko dana kasnije njena porodica prijavila je nestanak njenog godinu dana mlađeg brata.

J. R.