Transvestit Goran Abdulov (34), koji je se sumnjiči da je ubio ljubavnika Marka Radovića (24), pokušao je u utorak uveče da se ubije u policijskom pritvoru!

1208hro-goran-abdulov.jpg
Privatna Arhiva 
foto: Privatna Arhiva

Kako Kurir saznaje, Abdulov je skinuo i pocepao donji veš i pokušao da se zadavi, ali su policajci brzo reagovali i sprečili samoubistvo. Prema rečima njegove majke Dragice Radivojević, Abdulov je i te noći posle ubistva pokušao da se ubije tako što je noge vezao selotejp trakom, nagurao plastičnu kesu u usta, a drugu stavio preko glave i vezao pertlama.


- Ušla sam u sobu i zatekla ga s kesom preko glave, udarila sam ga i rekla mu: „Sine, nemoj, šta to radiš?!“ Rekao mi je: „Mama, ja ću da umrem bez njega, nemoj molim te da me prijaviš, neću u zatvor, tući će me“ - ispričala je za Kurir majka osumnjičenog da je on pokušao da se ubije i pre nego što ga je policija uhapsila u ponedeljak.

1548337-whatsappimage20180709at10.51.57-edit.jpg
Privatna Arhiva, Vladimir Šporčić 
Student iskasapljen u stanu u Zemunufoto: Vladimir Šporčić, Privatna Arhiva

Priznao zločin


Transvestit, koji se predstavljao kao Jovana, kako saznajemo, juče je na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu priznao da je u nedelju uveče kuhinjskim nožem izbo ljubavnika. Kako saznajemo, on je neprekidno plakao i govorio da ne zna kako će živeti bez Marka.


- Imao sam samo majku i Marka. To su dve moje najveće ljubavi. Njega sada više nemam. Ja sam se samo borio za njega, jer sam ga mnogo voleo. Volim ga, nisam želeo da se to desi - navodno je rekao na saslušanju, plačući, osumnjičeni, koji se kaje zbog onoga što je učinio.


Hteo sam da ga udarim šerpom


On je, kako saznajemo, ispričao da je Marka Radovića, studenta ekonomije iz Bosne i Hercegovine, upoznao u aprilu prošle godine u gej klubu u Beogradu i da su tada počeli da se viđaju. Navodno, rekao je da ga je pokojni često tukao i maltretirao, kao i da je sukob kulminirao u novembru.


- Prema rečima osumnjičenog, u novembru prošle godine Marko Radović nameravao je da ostavi Abdulova, ali je on tada na društvenim mrežama objavio da je Radović homoseksualac i da su u vezi, na šta je pokojni poludeo i istukao ga. Međutim, prema rečima Gorana, odnosno Jovane, oni su i posle toga nastavili ljubavnu vezu, ali mu je ubijeni mladić rekao da više ne dolazi kod njega preko dana obučen kao žena, jer su komšije počele da primećuju i zameraju, već da dolazi samo uveče - ispričao je izvor Kurira iz istrage.

screenshot-1.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Kobne večeri, u nedelju, Marko ga je navodno pozvao da dođe u stan.


- Kad sam došao, saopštio mi je da me ostavlja i odlazi u Sloveniju. Hteo sam da ga zagrlim i poljubim, da se lepo rastanemo. Njega je to iz nekog razloga naljutio, udario me je. Video sam na stolu šerpu i hteo da je zgrabim i da ga udarim, ali sam dohvatio nož i ubo ga tri puta - ispričao je navodno na saslušanju transvestit, kome je sud odredio pritvor do 30 dana.

Lekarski pregled

IMAO PSIHIČKE PROBLEME


Tokom istrage protiv Gorana, koji se predstavlja kao Jovana, najpre će biti urađeno neuropsihijatrijsko veštačenje.


- Abdulov je navodno ranije psihijatrijski lečen, pa će stručnjaci utvrditi da li je bio uračunljiv kad je ubio ljubavnika u njegovom stanu u Železniku - kaže izvor Kurira iz istrage.

01.jpg
Kurir 
foto: Kurir

U ŠTAMPANOM IZDANJU KURIRA PROČITAJTE JOŠ:


* KURIROV SPECIJAL

SVE O TOBOŽNJIM MAGOVIMA I KAKO VAS VARAJU: Lažni iscelitelji od naroda otmu 3.000.000 evra godišnje


* SENZACIONALNO: Kija i Sloba se upoznali u Kuriru


* EKSKLUZIVNI PAPARACO: Marina Tucaković u šopingu

* MONSTRUOZNO: Švajcarci vređali poznatog hirurga: Srpska svinjo, marš iz aviona!


* OVO NISTE ZNALI: Dečake s Tajlanda minuti delili od smrti


* GRAMZIVI POSLANICI: Narod gladuje, oni primaju po tri plate!


* SKANDAL: Čeda Jovanović se poklonio Orićevoj zastavi

* SKOK IZ NEMANJINE 11 U SVET: Kori Udovički u UN: Unovčila rad u Vladi

* OD "DINE" KORIST SAMO TRGOVCIMA: Nacionalna platna kartica obavezna u novčaniku

* JUVENTUS ZASENIO MUNDIJAL! Transfer decenije: Ronaldo vratio fudbal u Italiju!

lekovitobilje-najavabr3danas.jpg
Kurir 
foto: Kurir

LEČENJE BILJEM

KURIR DANAS POKLANJA TREĆI DODATAK LEKOVITO BILJE: Otkrijte lekovita svojstva bokvice, belog luka i kleke i saznajte na koji način njihova upotreba pomaže

Današnji poklon dodatak na 16 strana vam donosi uputstva za pripremu lekovitih napitaka i melema od bokvice, belog luka i kleke.

Bokvica je biljka koja se u narodu koristi za ublažavanje upala, protiv čira na želucu, žuljeva, kašlja, za obnovu sluzokože, kao i protiv mnogih drugih tegoba...

Beli luk je nadaleko poznat po svojim mnogobrojnim pogodnostima za organizam, pa ćete u ovom dodatku pronaći recepte za jačanje imuniteta, čišćenje krvnih sudova i smanjenje holesterola, zatim protiv visokog krvnog pritiska i protiv infekcije.

Izuzetno cenjena u narodnoj medicini, prepoznatljiva po karakterističnom mirisu balzama, kleka se od davnina koristila za lečenje zaraznih bolesti.

U lekovitim svojstvima kleka se potvrdila kao izvrstan diuretik, ali i protiv nazeba, kašlja, astme, stomačnih bolesti, zatim protiv proširenih vena, za ublažavanje bolova u leđima, kao i za poboljšanje apetita.

Sutra na poklon četvrti dodatak lekovitog bilja, a u njemu vas čekaju provereni recepti za čajeve, meleme i lekovite napitke od nane, cvekle i ruzmarina.

Koristite lekovite bilje i jačajte svoj orgaizam!​

Čitajte Kurir, jer uvek dobijate više!

lekovitobilje-najavabr3danas.jpg
Kurir 
foto: Kurir