KIKINDA- Pedesetak minuta pre početka policijskog časa, oko 17 sati i 10 minuta, u centru Kikinde, dogodila se teška saobraćajna nesreća. Na uglu ulica Đoke Radaka, Vuka Karadžića i Svetosavska, iz još neutvrđenog razloga, vozač putničkog automobila“bmw“ udario je čoveka na mopedu. Pod kojim okolnostima je došlo do kontakta između putničkog vozila i mopeda biće poznato nakon istrage:

teska-saobracajna-nesreca-u-centru-kikinde-foto-s.u..jpg
S.u. 
foto: S.U.

- Udarac je bio izuzetno jak. Toliko je tresnulo da sam izleteo iz kupatila, a moj stan je na četvrtom spratu. Sa terase sam video čoveka koji je ležao na asfaltu, na početku pešačkog prelaza. Veoma brzo, na lice mesta nesreće, pojavilo se sanitesko vozilo i nekoliko policijskih vozila- ispričao nam je jedan od stanara obližnje zgrade.

bmw-foto-s.u..jpg
S.u. 
foto: S.U.

Drugi stanar čuo je kako automobil naglo daje gas. Onda se začuo stravičan tup udar. O silini udara svedoči razbijeno vetrobransko staklo na “bmw”. Na asfaltu su ostali cipela, kaciga i još neke sitne stvari, nakon što je teško povređen čovek sanitetskim vozilom prebačen u kikindsku bolnicu. Ne isključuje se mogućnost da će pacijent biti prebačen u Klinički centar Vojvodine. Uviđaj je trajao skoro tri sata, a Kikinđani su komentarisali da su se na ovoj raskrsnici, i pored semafora, I ranije dešavala saobraćajne nesreće.

(Kurir.rs/S.U.)