OPKLJAČKALI APOTEKU U SUBOTICI: Razbojnici napali radnicu, vezali joj ruke i noge i posle pljačke zaključali!
Foto: Zorana Jevtić

drama

OPKLJAČKALI APOTEKU U SUBOTICI: Razbojnici napali radnicu, vezali joj ruke i noge i posle pljačke zaključali!

Crna Hronika -

SUBOTICA – Na 500 metara od centra u Subotici, kod autobuske stanice, opljačkana je apoteka "Cvejić", a pljačkaši su filmskom brzinom vezali radnicu u apoteci i ostavili je zaključanu. Policija i tužilaštvo su potvrdili da se dogodila pljačka u toj apoteci, kao i da se za intenzivno traga za dvojicom počinilaca. Pljačka se dogodila juče oko 14 sati i 30 minuta. Zaposlena žena je zadobila modrice na telu i još je u šoku.

U apoteci, koja je otvorena pre nepunu godinu dana, na Senćanskom putu broj 18, dvojica kupaca su, kako nezvanično saznajemo, zatražila lek, ali zaposlena radnica im je saopštila da ne može da im izda lek, pošto nisu imali recept za njega. Nije joj ništa bilo sumnjivo, jer su odmah napustili apoteku, u koju se ulazi odmah nakon prelaska semafora na uglu te ulice, pored pešačkog prolaza. Međutim, ubrzo su obojica počinilaca ponovo ušla u apoteku i zaposlenu gurnuli na pod, vezali su joj ruke i noge.

Počinioci su kako saznajemo našli lekove koje su tražili, a ukrali su i dnevni pazar, zaključali vezanu ženu i pobegli. Pošto je apoteka blizu trotoara, vezana žena je pozivala u pomoć i prolaznici su čuli zapomaganje, pa je za manje od pola sata u apoteci bila i policija koju su prolaznici pozvali. Žena je odvezana bila u šoku, ne verujući da joj se to moglo dogoditi na radnom mestu, blizu centru Grada.

Međutim, taj deo kod autobuske stranice je najčešće mesto gde se migranti nađu i u prolazu, kada putuju dalje, ali se i u grupama okupljaju u čekaonici autobuske. U apoteci su potvrdili, da često migranti svraćaju u tu apoteku, da traže lekove za smirenje i anksioznost, ali nemaju recepte za te medikamente, pa zaposleni svakodnevno doživljavaju pritisak da im izdaju bez recepta slične lekove. Policija intenzivno traga za počiniocima, koji imaju pola sata prednosti, nakon pljačke apoteke i bekstva u nepoznatom pravcu.

Kurir.rs/N.H.

bonus video:

00:14

UŽAS U BEOGRADU! Prolaznici pronašli telo muškarca pored automobila kod Ušća

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track