09:09

KRVI JE MORALO BITI, ALI NA NJEMU NIJE DETEKTOVANA! Advokat Zorana Marjanovića otkrio NAJJAČI ARGUMENT ODBRANE

UBISTVO PEVAČICE

KRVI JE MORALO BITI, ALI NA NJEMU NIJE DETEKTOVANA! Advokat Zorana Marjanovića otkrio NAJJAČI ARGUMENT ODBRANE

Crna Hronika -

Suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče, ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović, nastavljeno je izvođenjem poslednjeg dokaza, a donošenje odluke odloženo je za 15. jun ove godine

Odbrana Zorana Marjanovića imala je dva zahteva na suđenju. Prvi je bio za rekonstrukciju događaja, a drugi za saslušanje Dušana Keckarevića, veštaka s Biloškog fakukteta.

Advokat Zorana Marjanovića, Nikola Dumnić, otkrio je zbog čega je zatražena rekonstrukciju događaja.

- Sud je po službenoj dužnosti odredio da se kao dokaz izvedu fotografije koje su tokom potrage za pokojnom Jelenom slikali reporteri Blica. Nama nije jasno na koju okolnosti se taj dokaz izvodi i zašto baš te fotografije iz Blica, a ne baš iz Kurira ili srpskog Telegrafa. Mene čudi da sud nije dao obrazloženje za tu odluku. Na tim fotografijama se čak ne vidi nikakvo ubistvo, već neki ljudi koji stoje i pokazuju u nekom pravcu - rekao je advokat u jutarnjem programu Kurir televizije.

Nikola Dumnić
foto: Kurir Televizija

Voditelja Miloša Anđelkovića je interesovalo zbog čega je sudija tražio da se uvrste te fotografije kao dokaz.

- Mislim da nisam pravi sagovornik na tu temu. Mi upravo to pokušavamo da proniknemo i iz tog razloga smo predložili da se dokazni postupak dopuni tako što bi se postigla rekonstrukcija događaja koji je predmet optuženja - istakao je advokat.

Advokat je dodao da nije detektovana nikakva krv na telu Marjanovića.

- Krv na Zoranovim panalona odnosno na telu nisu detektovani bilo kakvi tragovi krvi pokojne oštećene Jelene. Na drugoj strani kanala, gde je pronađeno njeno telo. Pronađen je obilan trag njene krvi u vidu brisotine na nekom žbunju. Ta činjenica ukazuje na to da je izvršilac koji je po veštaku trasologu tu krv i preneo, na sebi morao imati obilne tragove krvi. Mada Zoran nije imao bilo kakve tragove krvi - rekao je advokat.

Optužen za ubistvo

Zoran Marjanović, podsetimo, bio je uhapšen 15. septembra 2017. U pritvoru je proveo 10 meseci i odlukom Apelacionog suda 16. jula 2018. pušten je da se brani sa slobode. Od prvog dana tvrdio je da nije ubio suprugu i da je njegov ključni svedok njihova ćerkica, s kojom su na dan Jeleninog ubistva otišli na nasip jer je pevačica želela da rekreativno trči.

Zoran Marjanović
foto: Facebook

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

09:56

ADVOKATI ZORANA MARJANOVIĆA IZNELI DETALJE ŽUSTRE RASPRAVE U SUDNICI: Dokazi postoje, evo šta se dešavalo u sudnici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track