DECA SU ČULA MAJKU KAKO ZAPOMAŽE: Kada su istrčali u hodnik zatekli stravičnu scenu! Šok detalji jezivog zločina u Aranđelovcu
Foto: Stefan Stojanović MONDO

horor

DECA SU ČULA MAJKU KAKO ZAPOMAŽE: Kada su istrčali u hodnik zatekli stravičnu scenu! Šok detalji jezivog zločina u Aranđelovcu

Crna Hronika -

Z. M. (61) osumnjičen je da je danas na smrt izbo svoju suprugu D.M. (55), a nakon toga pokušao da počini samoubistvo. Tragedija se odigrala popodne u porodičnoj kući u Aranđelovcu.

Kako se saznaje, oko 15 sati A. M. je telefonom prijavila da je njen otac tukao njenu majku, piše Telegraf. Na lice mesta odmah je izašla patrola policije i u hodniku zatekla D.M. bez znakova života i u lokvi krvi. Na telu je bio primetan veći broj ubodnih rana.

Osumnjičenog za ubistvo, patrola policije pronašla je na oko 100 metara od zgrade sa višestrukim povredama vrata, grudnog koša i stomaka koje je, po dosadašnjim rezultatima istrage, naneo sam sebi nožem i skalpelom u pokušaju da izvrši samoubistvo. On je prevezen u UC Kragujevac.

Svedoci (dvoje dece bračnog para) su izjavili da su čuli galamu u hodniku zgrade i majku kako ih doziva. Odmah su strčali u hodnik i zatekli majku kako leži krvava, sa povredama po telu.

Zoranu su navodno 20. avgusta izrečene hitne mere zbog nasilja u porodici. Zoran je suprugu navodno verbalno uznemiravao i vređao jer je bio ljubomoran i mislio da ga vara. On je najverovatnije sačekao suprugu u hodniku kada se vraćala sa posla.

Tokom uviđaja pronađeni su nož dužine sečiva 14 cm i skalpel dužine sečiva 9 cm. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva (VJT ) u Kragujevcu, tokom uviđaja uzeti su brisevi zbog DNK analize, a pronađen je određeni dokazni materijal.

Osumnjičeni za teško ubistvo se trenutno nalazi u UC Kragujevac. Njega obezbeđuju policajci. Nakon oporavka, osumnjičenom će po nalogu VJT Kragujevac biti određena mera zadržavanja.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track