U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan V. A.(32) zbog sumnje da je u subotu u naselju Krnjača ubio N. S. ispalivši u njega više hitaca iz pištolja.

V. A. je na saslušanju izneo odbranu, tvrdeći da se ne seća da je, i zbog čega, on pucao.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Prema nezvaničnim informacijama, V. A. je ispričao da se seća da mu je ubijeni Nemanja S. pretio pištoljem.

- On je zapucao, a ja sam posle toga izgubio sećanje. Ne sećam se da sam pucao. Mi smo, inače, od ranije bili u sukobu - navodno je ispričao mladić.

V. A. je, kako saznajemo, nezaposlen i izdržava se od povremenih poslova.

screenshot-1.jpg
Ana Paunković 
foto: Ana Paunković

Osumnjičeni se tereti da je izvršio krivična dela ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da je V. A. u naselju Krnjača, nakon kraće rasprave sa N.S., u njega ispalio iz pištolja više hitaca u njega i usmrtio ga. Brzom i efikasnom akcijom policije ubrzo je uhapšen.

Podsetimo, V. A. je navodno blizak prijatelj Marka Miljkovića, koji je zajedno sa Veljkom Belivukom i ostatkom njihove grupe optužen za nekoliko monstruoznih ubistava.

Kurir.rs