OVE CRNE VESTI SU OBELEŽILE POČETAK NOVE GODINE! Privatni detektiv o slučajevima "Fristajler", ubistvima u Kikindi i Zvezdari
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

OVE CRNE VESTI SU OBELEŽILE POČETAK NOVE GODINE! Privatni detektiv o slučajevima "Fristajler", ubistvima u Kikindi i Zvezdari

Crna Hronika -

Incident na splavu Fristajler, ubistvo i samoubistvo u Kikindi, stravičan zločin u specijalnoj bolnici u Kragujevcu, novi detalji u vezi sa ubistvom devojke koja je živela u stanu na Zvezdari, ovo su stravične vesti koje čitamo proteklih dana.

Sve ove teme, približio nam je Uglješa Grgur, privatni detektiv koji je gostovao u "Pulsu Srbije".

On se prvo, na kratko, osvrnuo na slučaj potopa splava, pa je rekao da će istraga potvriditi uzrok:

Uglješa Grgur
foto: Kurir televizija

- Verovatno je bilo više osoba nego što je dozvoljeno, pa je nosivost bila prevelika. Istraga će potvrditi tačan uzrok. Najveća sreća je što nema nastradalih.

Iako nije bilo nastradalih u Beogradu, ta potresna vest je ipak zadesila Srbiju, odnosno Kikindu, a detektiv je rekao da se te stvari i te kako događaju.

- Na žalost se događaju ubistva iz ljubomore. Muškarac je mislio da ga žena vara, pa je oduzeo tom čoveku, a potom i sebi život. To su jako škatljive stvari, svaki čovek drugačije reaguje, ali ovo je najgore što je moglo da se dogodi - kratko je rekao Grgur

Nakon toga, osvrnuo se na ubistvo na Zvezdari, a obdukcijom je dokazano da je to urađeno gušenjem. Iako su pojedine stvari bile naočigled policiji, ona nije htela da pripiše te stvari, do kojih se analizama došlo:

00:48

UBISTVA I POTRESNE SCENE KOJE SU POTRESLI SRBIJU! Privatni detektiv razjašnjava ove SUROVE nerešene slučajeve: KRV DA SE ZALEDI!

- Možemo da zaključimo da je ubica neko koga je ona odlično poznavala i da ga je pustila u stan. Nakon što je on nju ubio, izašao je iz stana i zaključao vrata, tako da je njeno telo samovalo 4-5 dana, nakon čega su je braća pronašla jer se nije javljala. Ovde je ubica mnogo koraka ispred policije i tužilaštva, mada smatram da nije teško da se rasvetli ovo delo. Njen telefon bi mogao dosta toga da dokaže, stvarno je jako čudno što je ubica ostavio telefon

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track