Na mestu gde je sinoć izbila masovna tuča u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu, gde su se dve navijačke grupe sukobile i među kojima ima povređenih i danas su vidljivi tragovi krvi.

Stanari 63 bloka gde se sinoć dogodila masovna tuča na Novom Beogradu kažu da su napadači bili parkirani kod garaža između zgrada.

- Čuli smo da su se parkirali kod garaže, bukvalno izleteli iz auta i pretukli ih palicama,a nakon makljaže su seli u kola i pobegli - kaže komšija i dodaje da je čuo kako neko doziva pomoć.

- Neko od njih je bukvalno jaukao,sve se čulo s prozora, a onda je jedan od njih zvao Hitnu pomoć i rekao "platiće nam za ovo".

Kurir televizija Masovna tuča dve navijačke grupe među kojima ima povređenih

Komšija koji živi u zgradi ispod koje je bilo mnogo krvi kaže da je scena bila strašna.

- Jedan je skinuo duks i dao ga jednom od povređenih, zavezao mu je glavu koja je krvarila. Užas, ne možete da zamislite sve su to klinci koji ni ne znaju šta je život - kaže naš sagovornik.

Stanari okolnih zgrada kažu za Kurir da su čili sirene policije i Hitne pomoći oko 23 sata, a navode i da je nakon makljaže cela ulica bila krvava.

- Čuli smo da je sinoć u parku bilo oko desetak mladića koji svake večere sede na klupicama i ne prave probleme, ali u jednom trenutku je došla velika grupa sa štanglama, drvenim palicama i pojurili su ih. Počela je opšta jurnjava i negde kod garaža su prebili nekoliko njih - kaže jedan od stanara dok drugi dodaje :

- Krvi je bilo na stepenicama i kod jedne garaže toliko da sam jutros kad sam naišao mislio da se dogodio pokolj.

Kurir "OVO JE TERITORIJA VANDAL BOJSA" Stanari o ponoćnoj makljaži na Novom Beogradu: Krv posvuda, mislili smo da se desio POKOLJ VIDEO

Naš sagovornik kaže da je su napadači nakon tuče pobegli ka Vojvođanskoj ulici, a čuli smo da su neki od njih sinoć i privedeni.

- Lekari su pokušavali da zaustave krvarenje povređenima u tuči, a sad saznajem da su se potukli zbog nekih grafita - kaže sagovornik i dodaje :

- Ovo je teritorija navijača Vandal bojsa i oni ovde nikad ne prave probleme, ali su valjda bili kod suparnika i išarali im neke grafite pa su ovi došli da im se osvete.

Kako navode stanari često se u ovom delu grada dešavaju tuče, ali je ovo velika u poslednjih godinu dana.

Kurir.rs/B.T.