ZOVU JE BARBI NADRILEKARKA, A TERETI SE DA JE UNAKAZILA 18 ŽENA: Olgica Markanović došla u sud sva u belom, lice krila telefonom
Foto: Petar Aleksić

ukinut joj kućni pritvor

ZOVU JE BARBI NADRILEKARKA, A TERETI SE DA JE UNAKAZILA 18 ŽENA: Olgica Markanović došla u sud sva u belom, lice krila telefonom

Crna Hronika -

BEOGRAD - U Prvom osnovnom sudu u Beogradu za danas je zakazano suđenje Olgici Markanović, protiv koje je Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podiglo dve optužnice zbog sumnje da je estetskim zahvatima za koje nije imala licencu, u salonu u Beogradu unakazila lica 18 žena.

1 / 4 Foto: Petar Aleksić

Podsetimo, suđenje Barbi nadrilekarki, kako su je prozvali zbog fizičkog izgleda, i dalje je u toku, ali joj je ukinut kućni pritvor.

Kako je Kurir nedavno pisao optužena je kako se vidi na fotografijama koje redovno objavljuje na Instagramu, svoj posao zbog kog se i našla u pritvoru pre tri godine, prebacila je u susednu državu - Bosnu.

Krila se od novinara

Olgica Markanović došla je u Prvi sud u Beogradu i krila se od novinara. Ona je za danas izabrala belu odevnu kombinaciju, a u jednom trenutku je stavila telefon preko svog lica kako je fotoreporteri ne bi slikali.

Kurir.rs/B .T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track