UHAPŠENI ČOMBE BIO U BRAKU SA "NAJLEPŠOM ŽENOM MAFIJAŠA": Valentina policiji vrata otvorila u providnom negližeu
Foto: Printscreen/Facebook/legende devedesetih

razbijen balkanski kartel

UHAPŠENI ČOMBE BIO U BRAKU SA "NAJLEPŠOM ŽENOM MAFIJAŠA": Valentina policiji vrata otvorila u providnom negližeu

Crna Hronika -

Ljubiša Lindo zvani Čombe uhapšen je u sklopu akcije "Izi", organizovane u saradnji policije i Tužilaštva za organizovani kriminal. Uz koordinaciju Evropola i Evrodžasta, u Srbiji su uhapsili 13 pripadnika organizovanih kriminalnih grupa koje su funkcionisale kao "Balkanski kartel". Sumnja se da su pokušali da prošvercuju najmanje sedam tona droge, kao i da su za samo jednu pošiljku u februaru prošle godine dogovorili isplatu od 4,5 miliona evra.

Lindo je odavno poznat i policiji i javnosti, jer je bio osuđivan zbog organizovanja kriminalne grupe koja je imala najveću fabriku za proizvodnju sintetičkih droga u Evropi.

On je svojevremeno bio oženjen Valentinom, koja je u medijima bila označena kao "najlepša žena mafijaša" devedesetih godina.

Valentina Lindo
foto: printscreen Facebook/legende devedesetih

Valentina se u javnosti pojavila samo jednom, 2002. godine, kada je na konferenciji za novinare branila Ljubišu.

Još iz tog vremena ostala je priča kako se pred policajcima koji su upali u njihovu luksuznu kuću u Leštanima, Valentina pojavila samo u providnom negližeu.

Valentina i Ljubuša su se razveli, a iz braka imaju dvoje dece - Luku i Saru.

Napustila je Čombeta, ali je ostala u krugu mafije, jer je prešla u zagrljaj vođe nikšićkog "kvartaškog klana" Radomira Baćovića zvanog Boban

Baćović je Valentini poklonio jednu od najluksuznijih rentakar agencija u Beogradu. Tako je ona "prebolela" Čombetovu luksuznu kuću sa bazenom.

Navodno, Valentina je u vezi bila i sa još jednim žestokim momkom, Zoranom Brankovićem Lepim.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track