SAZNAJE KURIR! UHAPŠEN NASILNIK KOJI JE PRETUKAO RUSKINJU! Određeno mu zadržavanje, ona MASNICE pokazala na Instagaramu
Foto: Printscreen/Instagram

SAZNAJE KURIR! UHAPŠEN NASILNIK KOJI JE PRETUKAO RUSKINJU! Određeno mu zadržavanje, ona MASNICE pokazala na Instagaramu

Crna Hronika -

Mladić M. S. (29) iz Kosjerića koji se sumnjiči da je pretukao svoju devojku A. R. (19) inače, rusku državljanku uhapšen je danas po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i njemu je određeno zadržavanje.

- Povodom događaja od 04.12 kada je osumnjičeni M. S. fizički napao svoju devojku S. A., drzavljanku Rusije, prilikom kog napada je ista zadobila telesne povrede, po nalogu Prvog OJT a od strane policije raspisana je potraga za osumnjičenim, te je po javljaju osumnjičenog u PS istom određeno zadržavanje zbog postojanja osnova sumnja da je izvršio k. delo zlostavljanje i mučenje iz čl .137 st. 2 KZ. Osumnjičeni će 08.12. biti saslušan od strane dezurnog javnog tužioca Prvog OJT-a, nakon toga će biti ispitana oštećena, određeno veštačenje zadobijenih povreda i biti preduzete druge dokaze radnje - saopštilo je nadležno tužilaštvo.

ruskinja pokazala masnice i brojne povrede po telu
ruskinja pokazala masnice i brojne povrede po telu foto: Printscreen/Instagram

Pa da podsetimo, Kurir je juče preneo jezive i stravične fotografije Ruskinje koja je na svom Instagram profilu navela da je dečko brutalno pretukao. Takođe, u svojim brojnim objavama navela je da je nakon nasilja nad njom osumnjičeni uzeo pasoše i ostala dokumenta, kao i da joj je uzeo svu ušteđevinu i polomio dva telefona.

(Kurir.rs - J. S.)

Bonus video:

05:31

ONA SE NE OSEĆA DOBRO, NE MOŽE DA GOVORI Poznato stanje žene koju je partner pretukao, pa KRVNIČKI UGRIZAO ZA OBRAZ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track