UBIO ŽENU NAOČIGLED BROJNIH ROĐAKA U NJIHOVOM DVORIŠTU! Jezivi detalji zločina u Bačkom Gradištu, pre 4 dana došli u goste!
Foto: Nenad Kostić, Ilustracija

UBIO ŽENU NAOČIGLED BROJNIH ROĐAKA U NJIHOVOM DVORIŠTU! Jezivi detalji zločina u Bačkom Gradištu, pre 4 dana došli u goste!

Crna Hronika -

Muškarac T. H. (33) uhapšen je zbog sumnje da je sinoć nakon svađe nožem iskasapio nevenčanu suprugu K. S. (30) i to naočigled brojnih rođaka kod kojih su došli u goste u Bačko Gradiš, saznaje Kurir.

Policija je uhapsila osumnjičenog koji je nakon zločina pokušao da pobegne. Njemu se na teret stavlja da je počinio krivično delo ubistvo i određeno mu je zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti saslušan u nadležnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Žitelji Bačkog Gradišta za Kurir kažu da su osumnjičeni ubica i ubijena žrtva došli u subotu kod svojih rođaka.

ilustracija
ilustracijafoto: Ilustracija, Dado Đilas

- Zločin se dogodio u dvorištu kuće koju je inače, nedavno opština dodelila njihovom rođaku jer je socijalno ugrožen. Bračni par je došao kod rođaka u posetu u subotu i sinoć niko nije posumnjao da će doći do zločina, jer od kad se ta porodica uselila u kuću u kojoj nema struje, stalno se čuje galama i vriska jer ih ima preko desetoro - kažu komšije i dodaju:

- Da se nešto ozbiljno dogodilo shvatili smo tek kad smo čuli rotacije Hitne pomoći i policije. Izašli smo napolje, a onda smo od ostalih čuli da su se njih dvoje prethodno svađali tokom celog dana, a svađa je eskalirala pola sata iza ponoći kada je osumnjičeni uzeo kuhinjski nož i nekoliko puta naočigled porodice izbo suprugu.

Kako dalje navode komšije, usledila je kuknjava članova porodice koja nije očekivala da će T. H. izbosti suprugu.

- Rođaci su zvali policiju i Hitnu pomoć koja je samo mogla da konstatuje smrt nesrećne žene. Nakon zločina, T. H. je pokušao da pobegne onako krvav, ali ga je policija ubrzo locirala i uhapsila - naveli su oni.

Istragu vodi nadležno tužilaštvo u Zrenjaninu, koji će nakon saslušanja osumnjičenog ispitivati i svedoke koji su se zatekli u trenutku izvršenja krivičnog dela.

Bonus video:

00:52

HOROR U VRANJU: Muž izbo ženu, povredio i ćerku kad je pokušala da zaštiti majku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track