2 MUŠKARCA IZ SRBIJE NAMAMILA DEVOJČICU (13) U STAN U BEČU Drogirali je i zlostavljali: Sestra uspela da je nađe preko MOBILNOG
Foto: Shutterstock

SUĐENJE U TOKU

2 MUŠKARCA IZ SRBIJE NAMAMILA DEVOJČICU (13) U STAN U BEČU Drogirali je i zlostavljali: Sestra uspela da je nađe preko MOBILNOG

Crna Hronika -

Dvojicu muškaraca srpskog porekla stara 17 i 23 godina optužena su da su 26. novembra 2022. u Beču na ulici dali devojčici (13) drogu, a onda je namamili devojčicu da ode sa njima njima kući, gde su joj dali još droge, a onda silovali.

Kako se navodi, na snimcima na TikToku vidi se kako je žrtva pala u intoksikaciju drogom, a kada je bila pod jakim dejstvom droge, njih dvojica su je napali, pokazao je DNK izveštaj.

Sutradan, kada je starija sestra praćenjem mobilnog telefona ušla u trag nesrećnoj devojčici i pokucala na vrata stana u kojem se užas dogodio, otkrila je da njena sestra u veoma teškom stanju.

- Tresla se i nije mogla ni cipele da obuje - rekla je svedokinja.

Drugog dana suđenja u ponedeljak, stariji čovek je priznao: „Sramota me je što sam spavao sa detetom“.

Mlađi optuženi (sada 19), koji je već tri puta osuđivan, izjasnio se da nije kriv i tvrdio da nije znao prave godine devojke.

Prema navodima tužilaštva, nakon početnih zadirkivanja, devojčica je mladiću rekla koliko zaista ima godina.

- Jednostavno ih nije bilo briga - rekao je javni tužilac.

Dok je stariji dobio i prihvatio punu kaznu, koja je pridodata postojećoj kazni od dve godine zatvora, mlađi je dobio delimičnu kaznu. On takođe mora da odsluži ukupno 13 meseci zbog ukidanja prethodnih uslovnih osuda (5 meseci) i njegova kazna još nije pravosnažna.

Kurir.rs/Heute

Bonus video:

04:17

U PLIVAČKOM KLUBU SERIJSKI SILOVALI DEVOJČICE! Otkriveni ŠOK detalji: Imale 11 godina, zatrudnjivale SAVEZ NIJE HTEO DA IH ZAŠTITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track