MLADEN RADULOVIĆ O HAPŠENJU MUŽA NESTALE SRPKINJE: Ako je znao da će biti priveden u Majamiju, mora da ima JAK ALIBI (VIDEO)
Foto: Printscreen/Društvene mreže

kurir televizija

MLADEN RADULOVIĆ O HAPŠENJU MUŽA NESTALE SRPKINJE: Ako je znao da će biti priveden u Majamiju, mora da ima JAK ALIBI (VIDEO)

Crna Hronika -

David Knežević, suprug Ane Marije Kneževič Henao, koja je 2. februara nestala u Madridu, priveden je juče na aerodromu u Majamiju.

Podsetimo, Ani Mariji Knežević, izgubio se svaki trag 2. februara u madridskom naselju Salamanka, a oda tada za njom tragaju američki FBI i španska policija. Ovo je prvi put da je David Knežević stupio na američko tlo od nestanka njegove bivše žene, a odmah po dolasku je priveden.

Više o ovom slućaju gledaocima jutarnjeg programa Redakcija na Kurir televiziji doneo je novinar Mladen Radulović.

- Posle hapšenja, odnosno privođenja Davida Kneževića, sad se čeka saopštenje američke policije. Za sad su nejasni razlozi zbog kojih je on zapravo zadržan na aerodromu u Majamiju. I ne zna se da li je optužen za eventualnu umešanost u njen nestanak ili reč o nekim drugim motivima. To je ono što danas zapravo čekamo i što ćemo pratiti kada je reč o ovom slučaju - započeo je Radulović.

Mladen Radulović
foto: Kurir televizija

Upustio se i u detalje čitavog slučaja koji je mesecima vest u Srbiji i u svetskim medijima.

02:39

MLADEN RADULOVIĆ O MISTERIJI NESTANKA SRPKINJE U MADRIDU: Nejasno zašto je muž krenuo u Ameriku ako je znao da će BITI PRIVEDEN

- Već je peti mesec od kad niko nije video Anu Mariju Knežević. Ona je, podsetimo, posle razvoda za koji je sama pričala prijateljima da je veoma pogodio, otišla u Madrid u nadi da se tamo smiri, da se posveti prijateljima koji su tamo živeli. Međutim, njoj je se 2. februara izgubio svakih trag. Podsetimo, porodica nestale žene optuživala je njenog muža da je prisvojio deo imovine koje se procenjuje na oko 2 miliona dolara u kešu. S druge strane, moramo da kažemo da je nelogično da je on putovao sam u Ameriku ukoliko je na bilo koji način umešan u ubistvo, što znači da verovatno ima veoma jak alibi.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:55

PRIJATELJI DOBILI GLASOVNE PORUKE OD KIDNAPOVANE ANE KNEŽEVIĆ? Sagovornici bez dileme: Oteta je u drugoj državi, to je problem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track