"VOZAČ MUSTANGA JE UGASIO FAROVE I DAO GAS DO DASKE": Očevidac nesreće u kojoj je poginuo srpski tinejdžer opisao JEZIVE detalje!
Foto: Printskrin / You Tube/CBS Chicago, Printscreen/Youtube

čikago

"VOZAČ MUSTANGA JE UGASIO FAROVE I DAO GAS DO DASKE": Očevidac nesreće u kojoj je poginuo srpski tinejdžer opisao JEZIVE detalje!

Crna Hronika -

Sedamnaestogodišnji Marko Niketić, poreklom iz Srbije, poginuo je u nedelju u Čikagu kada je na njegovo vozilo naleteo "mustang" u punoj brzini, a nesreća se dogodila samo nekoliko ulica od porodičnog doma stradalog tinejdžera.

Kako prenose američki mediji Marko je stradao na licu mesta, lekari su mogli samo da konstatuju smrt, a još troje učesnika u ovoj nesreći je povređeno.

- Dve osobe odvedene su u Luteransku opštu bolnicu, a jedna u bolnicu Evanston. Vozač "mustanga" hospitalizovan je sa povredama koje nisu opasne po život. U kritičnom stanju nalazi se suvozač iz "mustanga", ali i Markova saputnica - navode mediji.

Udes, auto
foto: Printskrin / You Tube/CBS Chicago

Prema rečima svedoka nesreće, nekoliko trenutaka ranije vozač "mustanga" prošao je pored njega.

- Odjednom, "mustang" me je zaobišao, ugasio je svoje farove i dao gas do daske - rekao je svedok.

Policija još nije objavila dodatne informacije o nesreći ili mogućim faktorima koji su imali ulogu u nesreći.

- Nije poznatno zbog čega je vozač ugasio svetla na "mustangu" i dodao gas, pa se zakucao u automobil. Moguće da je neki izazov bio u pitanju ili je s nekom drugom namerom to uradio, ali to sad niko ne može da potvrd. Ipak, jako je čudan taj njegov potez - ispričao je izvor.

Marko niketić
Marko niketićfoto: Printscreen

Porodica Niketić, da podsetimo, godina živi u Americi i važi za uglednu porodicu koja pomaže srpskoj zajednici, a Marko je inače kumče pokojnog pevača Šabana Šaulića.

- Deca su mi rekla „Nemoj da čitaš vesti i gledaš slike“. Odmah su mi se u misli vratile slike smrskanog automobila. Ponovo sam proživela trenutke kada su mi javili da Šabana više nema. Marko je bio divan dečak, život je bio tek pred njim, i da ovako strada na kućnom pragu... Nema reči kojima bih opisala tugu koju svi osećamo. Molim vas, nemojte me više ništa pitati, upravo planiramo ko će i kako da ode na sahranu, da budemo uz kumove – rekla je Gordana Šaulić za Kurir nakon saznanja o Markovoj pogibiji.

Oproštaji

Markovi prijatelji, kao i cela porodica, i dalje su u šoku da mladića više nema, i to samo nekoliko dana pre maturskog ispita i proslave.

- Teško nam je da shvatimo da je Markov život okončan, on je bio jedan od onih ljudi koji uvek blistaju, čekalo ga je mnogo toga, pred sobom je imao toliko dobrih stvari, još uvek ne mogu da shvatim činjenicu da ga nema, to je ipak bio moj najbolji prijatelj - rekao je jedan od Markovih školskih drugova.

Bonus video:

00:18

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA PUTU NIŠ - KURŠUMLIJA: Vozač mercedesa se sudario sa dva vozila, POGINUO na mestu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja