Nakon stravične saobraćajne nesreće koja se jutros dogodila kod naplatne rampe Mali Požarevac u kojoj je jedna osoba poginula, a njih 49 povređeno u direktnom sudaru autobusa "Lasta" i džipa "volvo", dogodila se još jedna nesreća u kojoj je automobil u potpunosti izgoreo.

Nesreća se dogodila u prvacu iz Mladenovca ka uključenju na auto-put Beograd-Niš.

- Automobil je u toku vožnje počeo da se dimi, a ubrzo se i potpuno zapalio na samom uključenju na auto-put. Vatra je u jednom trenutku dostigla i visinu od nekoliko metara - navodi naš sagovornik i dodaje:

- Vatrogasci su brzo reagovali i ugasili automobil koji je bio u plamenu. Za sada nije poznato zdravstveno stanje putnika iz zapaljenog automobila.

Nakon što se automobil zapalio, saobraćaj je na toj deonici odvijao otežano. Stvorile su se dugačke kolone vozila.

Pa da podsetimo, jutros oko 5.30 sati kod naplatne rampe Mali Požarevac kod Mladenovca kada je vozač džipa Miloš Nikolić (31) iz Velike Ivanče, navodno zaspao za volabnom kada se vraćao sa beogradskog aerodroma, prešao u suprotnu, levu traku i direktno se zakucao u autobus pun putnika. Nikolić je na licu mesta podlegao povredama, a povređeni putnici su zbrinuti u Urgentnom centru u Beogradu.

Kako je Kurir pisao, Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu dežurni tužilac obavio je uviđaj nakon nesreće. Naime, posle uviđaja utvrđeno je da je poginuli Miloš Nikolić izazvao nesreću u kojoj je povređeno 49 putnika iz autobusa, pa tako nema ni krivične odgovornosti za nesreću.

Bonus video:

RINA Zapalio se automobil kod Ljiga