Muškarac Miloš Nikolić (34) nastradao je u sredu rano ujutru u saobraćajnoj nesreći kod Mladenovca kada je pod nerazjašnjenim okolnostima prešao u suprotnu traku i udario u autobus pun putnika.

Rođaka nastradalog Miloša oglasila se i navela da je njihova bol "nemerljiva".

- U šoku smo. Dao je ocu pomen, pa sutradan nastradao. Ne možemo da dođemo k sebi - kaže ona.

Prema njenim rečima, "umor je učinio svoje".

- To nije jedna neprospavana noć, već godine teškog i mukotrpnog rada na imanju - kaže ona.

Kako navodi "u kući je haos".

- Ne mogu da vam opišem situaciju - rekla je ona.

Podsetimo, Miloš je poginuo u nesreći kod Mladenovca. Nezvanično, on se vraćao sa aerodroma gde je vozio tetku na let koja je u Mladenovac došla zbog šestomesečnog pomena oca nastradalog.

al.jpg
Društvene Mreže 
foto: Društvene mreže

Najmanje 37 osoba povređeno

Podsetimo, jedna osoba je poginula, a najmanje 37 ljudi je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Mladenovca. Ovih 37 osoba je u sredu zbrinuto u Urgentnom centru.

Vozač autobusa primetio neuobičajenu vožnju džipa

Povodom ove teške saobraćajne nesreće oglasio se i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, koji je govorio o stanju povređenih.

Prema informacijama, vozač autobusa koji je u sredu povređen u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Mladenovca, još u toku vožnje primetio je da vozač džipa ne vozi uobičajeno i pokušavao je da ga izbegne, tako što se maksimalno sklonio uz desnu ivicu svoje trake.

U jednom trenutku ipak je došlo do sudara i to direktnog. U tom sudaru, vozač autobusa je povređen, a vozač automobila poginuo na licu mesta.

mali-pozarevac-11-foito-kurir.jpg
Kurir.rs 
foto: Kurir.rs

Izašao kroz prozor i sručio se na zemlju

Neposredno po udesu, vozač autobusa je bio pri svesti. Kako je prednji deo autobusa bio smrskan, on je pokušao da izađe kroz prozor.

U tome je i uspeo, ali kada je izašao, samo se onesvestio i sručio na zemlju. Prilikom tog pada zadobio je povredu kičme.

"Nema osnova za pokretanje krivičnog postupka"

Dežurni javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Mladenovcu obavio je uviđaj na licu mesta gde došlo do saobraćajne nezgode.

Kurir.rs "DAO OCU POMEN, PA SUTRADAN NASTRADAO" Oglasila se rođaka Miloša koji je izazvao nesreću i poginuo kod Mladenovca: U KUĆI JE HAOS

Saobraćajnu nezgodu je prouzrokovao vozač "Volvoa" koji je vozio iz pravca Beograda ka Mladenovcu. Prešao je na levu stranu, a vozač autobusa koji se kretao svojom trakom je pokušao da ga izbegne, ali nije uspeo.

Došlo je do sudara u kojem je povređeno više od 30 putnika u autobusu, a vozač "volvoa", koji je izazvao saobraćajnu nezgodu, poginuo je na licu mesta.

Imajući u vidu da je saobraćajnu nezgodu prouzrokovao vozač putničkog vozila koji je preminuo, a za sada nije utvrđeno postojanje bilo kakvog doprinosa vozača autobusa, nema osnova za pokretanje krivičnog postupka.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

Instagram/192_rs Automobil probio ogradu kod Sajma i udario u kamion u kontrasmeru