STRAVIČNI PRIZORI KOD BANJSKOG POLJA! Automobil u kom je bila tinejdžerka UNIŠTEN, podlegla povredama posle 4 SATA BORBE (FOTO)
Foto: Ivan Mitrović/Bor030.net / Ustupljene fotografije

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA!

STRAVIČNI PRIZORI KOD BANJSKOG POLJA! Automobil u kom je bila tinejdžerka UNIŠTEN, podlegla povredama posle 4 SATA BORBE (FOTO)

Crna Hronika -

Teška saobraćajna nesreća dogodila se juče nedaleko od skretanja za Banjsko polje kod Bora, kada je usled zadobijenih povreda, preminula tinejdžerka L. Z. (18). Kako saznajemo, još četiri osobe koje su bile u automobilu, zadobile su povrede!

Osamnaestogodišnja L. Z. podlegla je povredama u Opštoj bolnici u Boru posle četiri sata lavovse borbe za njen život. Do nesreće je, kako saznajemo, došlo kada se putničko vozilo marke "mercedes" sudarilo sa autobusom!

- U nesreći je učestovovao autobus prevoznika Bor travel i automobil marke "mercedes". Bilo je više povređenih, međutim, devojka koja je upravljala automobilom, podlegla je povredama nakon što je kolima Hitne pomoći prevezena u Opštu bolnicu u Boru. Naređena je obdukcija i čekaju se rezultati, nakon čega će se znati više - rečeno je iz Tužilaštva za Kurir.

Fotografije sa lica mesta su jezive, automobil kojim je upravljala tinejdžerka je potpuno uništen nakon sudara.

Bor, Banjsko polje, saobraćajna nesreća
foto: Ivan Mitrović/Bor030.net / Ustupljene fotografije

Policija i Hitna pomoć odmah su izašle na lice mesta, međutim, i posle svih napora lekara, tinejdžerka je preminula u bolnici.

Bonus video:

01:11

Dvadesetak kola policije pod rotacijom npustilo Banjsko polje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track