SPASAO TINEJDŽERE IZ AUTOMOBILA SMRTI KOD BANJSKOG POLJA! Putnica opisala jezive trenutke udesa, Lana stradala, a tek napunila 18!
Foto: Shutterstock, Ivan Mitrović/Bor030.net / Ustupljene fotografije

jezivi prizori!

SPASAO TINEJDŽERE IZ AUTOMOBILA SMRTI KOD BANJSKOG POLJA! Putnica opisala jezive trenutke udesa, Lana stradala, a tek napunila 18!

Crna Hronika -

Lana Z. (18) poginula je juče u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod skretanja za Banjsko polje, kada se automobilom "mercedes" u kom je bilo još četiri maloletnika sudarila sa autobusom. Do udesa je, podsetimo, došlo u mestu Tople vode, na putu između Banjskog Polja i Bora juče oko 17 časova!

Prizori udesa bili su stravični, a jedna od putnica iz autobusa koji je učestvovao u nesreći, opisala je trenutak kada je došlo do sudara i dodala veliku zahvalnost čoveku koji je spasao povređene.

Udes kod Banjskog polja
Udes kod Banjskog poljafoto: Ivan Mitrović/Bor030.net / Ustupljene fotografije

- Išla sam autobusom za Banju kada je automobil udario u autobus u kom sam bila. Ja sam jedina odletela u tom trenutku, a od udarca sam sva ugruvana - kaže ova žena i dodaje da su svi povređeni iz automobila kojim je upravljala stradala tinejdžerka spaseni zahvaljujući čoveku koji im je pomogao.

Do nesreće je došlo kada se putničko vozilo marke "mercedes" sudarilo sa autobusom prevoznika Bor travel, a tinejdžerka se četiri sata borila za život, nakon čega je, nažalost, podlegla povredama u Opštoj bolnici u Boru!

- Poginula je devojka koja je tek nedavno napunila 18 godina, ona je tek trebala da oseti život, a isto to važi i za ostale povređene jer su još četiri mlada života ugrožena. Iskreno saučešće porodici, velika tuga - rekao je jedan od meštana.

Bonus video:

00:23

Udes na magistralnom putu od Užica ka Zlatiboru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track