"OTAC JE TUKAO RUKAMA I PIŠTOLJEM, ISPALIO 4 HICA KA NJOJ" Stravična ispovest Kikinđanke: Majka me pozvala, zatekla sam užas
Foto: Kurir/S.U.

Nasilje u porodici

"OTAC JE TUKAO RUKAMA I PIŠTOLJEM, ISPALIO 4 HICA KA NJOJ" Stravična ispovest Kikinđanke: Majka me pozvala, zatekla sam užas

Crna Hronika -

G.B. (57) iz Kikinde policija je uhapsila zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici. On je u nedelju pretukao suprugu suprugu O.B. (53) i u njenom pravcu ispalio četiri hica iz pištolja, koji su završili u zidu dnevne sobe.

Kako nam je potvrđeno u kikindskoj policiji, osumjičeni je uhapšen, a o svemu obavešteno nadležno tužilaštvo. Osumnjičenom G.B. određen je pritvor u trajanju do 30 dana.

žena, Kikinda
foto: Kurir/S.U.

Šta se u nedelju dogodilo u njihovoj porodičnoj kući Kuriru je ispričala ćerka I.B. (24) iz Kikinde. Studetkinji je bilo sumnjiv majčin poziv:

žena, Kikinda
foto: Kurir/S.U.

- Mama me je pozvala u nedelju, oko 13 sati, upitala kad se vraćam iz Novog Sada i da li mogu odmah da dođem. Znala sam da nešto nije u redu. Strahovala sam da ih neću zateći žive jer je moj otac bolesno ljubomoran. U dnevnoj sobi zatekla sam razbacane stvari, a na stolu oružje, pune šaržere i dva pištolja. Bilo je tu još oružja. Puška je bila naslonjena na fotelju, a po podu rasuta municija. Na zidu su bile rupe od četiri metka. Majka je ležala sklupčana na krvavom dvosedu. Glava joj je bila natečena i krvava, a oči zatvorene od udaraca - s mukom se prisetila I.B. strašnog prizora i nastavila:

žena, Kikinda
foto: Kurir/S.U.

- Stala sam ispred nje da je zaštitim, ukoliko odluči da je ponovo napadne. Bilo mi je teško da majku gledam u takvom stanju. Dok smo otac i ja razgovarali, sve vreme je dodirivao pištolje. Insistirao je da mi majka ispriča šta se desilo, ali ona nije bila u stanju. Otac je počeo da priča kako ga potkrada, laže i vara. Dok je govorio, povremeno bi se zaplakao, pa prestao. Ponudila sam mu da se razdvoje, da majku odvedem iz kuće. Usprotivio se - ispričala je I.B. i nastavila:

žena, Kikinda
foto: Kurir/S.U.

- Rekao je da je svestan da će završiti u zatvoru, da je ovo tek početak, da će ubiti nju, pa sebe. Poljubila sam majku, a onda i oca samo da bi mi poverovao da nikog neću pozvati. Izašla sam iz kuće i istrčala na ulicu. Čekala me je baka. Pozvala sam policiju i Hitnu pomoć. Bojala sam se da policijaci neće stići na vreme. Stigli su brzo. Upozorila sam ih da je naoružan. Kad su ga policajci lišili slobode i upitali šta se desilo, odgovorio je da se posvađao sa ženom. Najbitnije mi je da se majka psihički i fizički oporavi. Jako je uplašena. Moj cilj je da ga ona nikada više u životu ne vidi. Ni ja nemam želju da ga više vidim - poručila je I.B.

žena, Kikinda
foto: Kurir/S.U.

Tukao drškom pištolja i rukama

- Majka mi je ispričala da ju je tukao drškom pištolja i rukama. Prislanjao joj je pištolj na glavu i pretio da će ubiti nju, a onda i sebe. Potom je ispalio četiri hica u njenom pravcu.Odlučila sam da o ovome javno progovorim jer želim da zaštitim majku i sve žene koje trpe nasilje. Neka svi znaju kakav je čovek i šta je uradio mojoj mami - kazala je I.B.

Bonus video:

06:17

KADA ŽENA DOBIJE ŠAMAR, VEĆ JE KASNO! NASILJE JE POČELO MNOGO RANIJE Maja Jovanović: Nasilnici koriste ovu grešku svojih žrtava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track