ODREĐEN PRITVOR SILOVATELJU IZ KRUŠEVCA! Bivšoj devojci upao u kuću, pa je zlostavljao, devojka preživela HOROR!
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Ilustracija

više javno tužilaštvo u kruševcu

ODREĐEN PRITVOR SILOVATELJU IZ KRUŠEVCA! Bivšoj devojci upao u kuću, pa je zlostavljao, devojka preživela HOROR!

Crna Hronika -

Dvadesetjednogodišnjem mladiću D. S. iz Zdravinja određen je pritvor nakon što je saslušan pred Višim javnim tužilaštvom u Kruševcu zbog sumnje da je silovao bivšu devojku J. N. u njenoj kući!

- Doneta je naredba o sprovođenju istrage protiv D. S. iz Zdravinja zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo silovanje i krivično delo teška telesna povreda. Rešenjem sudije za prethodni postupak Višeg suda u Kruševcu određen je pritvor prema osumnjičenom D. S - rečeno je za Kurir iz kruševačkog tužilaštva.

Naime, mladić je priveden u utorak 4. juna zbog sumnje da je silovao bivšu devojku J. N. (19) u njenoj kući. Kako smo tada pisali, D. S. je došao u kuću devojke sa kojom je ranije živeo u alkoholisanom stanju, a potom je fizički napao i silovao.

- Udarao je pesnicama i telefonom po licu, usled čega je J. N. zadobila prelom nosa. Međutim, ni tu se nije zaustavio, stezao je za vrat i stravično je zlostavljao. Devojka je zadobila i prelom jagodičnih kostiju - kaže izvor za Kurir.

Bonus video:

04:11

POSTOJI STRAH DA LI ĆE SE SILOVATELJ OPET IZVUĆI Marković: Nisu potrebni pokazatelji borbe da bi se zlostvaljanje DOKAZALO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track