"ZAPALIO SAM RESTORAN U MIRIJEVU JER NISU HTELI DA ME SLUŽE" Priznao da je izazvao požar, čeka ga godinu i po dana zatvora!
Ilustracija, Foto: Nenad Kostić

PRVO OSNOVNO JAVNO TUŽIILAŠTVO

"ZAPALIO SAM RESTORAN U MIRIJEVU JER NISU HTELI DA ME SLUŽE" Priznao da je izazvao požar, čeka ga godinu i po dana zatvora!

Crna Hronika -

B. R. kom je po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu bilo određeno zadržavanje zbog sumnje da je u utorak izazvao požar na ugostiteljskom objektu u Mirijevu, priznao je krivicu danas na saslušanju.

- Osumnjičeni za izazivanje opšte opasnosti saslušan je u prisustvu branioca. On je izneo odbranu u kojoj je priznao izvršenje krivičnog dela, nakon čega je sa tužilaštvom zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela, kojim je predloženo sudu da okrivljenog B.R. oglasi krivim zbog izvršenja navedenog krivičnog dela i da mu izrekne uslovnu osudu, kojom će mu utvrditi kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i šest meseci sa rokom proveravanja od 4 godine, kao i da mu izrekne novčanu kaznu - saopšteno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Kako nezvanično saznajemo, B. R. je priznao da je lokal zapalio jer nisu hteli da ga usluže.

- Otišao je do benzinske pumpe, kupio gorivo i zapalio lokal. Na sreću pričinjena je samo materijalna šteta - dodaje sagovornik Kurira.

Bonus video:

00:32

Novi Pazar, požar u nedovršenoj poslovnoj zgradi, pokrivanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track