"IMALI SMO VELIKU LJUBAV, PROŠLI SMO I RAJ I PAKAO!" Ovo je supruga uhapšenog kik-boksera koja ga je prijavila za nasilje (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

prijava za nasilje u porodici

"IMALI SMO VELIKU LJUBAV, PROŠLI SMO I RAJ I PAKAO!" Ovo je supruga uhapšenog kik-boksera koja ga je prijavila za nasilje (FOTO)

Crna Hronika -

Kik-bokser Nenad Pagonis uhapšen je sinoć u Novom Sadu zbog sumnje da je naneo povrede bivšoj supruzi Maji Brukner, inače pevačici i glumici, saznaje Kurir.

Pagonisu je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je sinoć nakon svađe udario bivšu partnerku i tako joj naneo povrede. Njemu se na teret stavlja da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, a istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu, gde će u roku od 48 sati biti saslušan.

maja bruklin, bivša supruga kik-boksera
maja bruklin, bivša supruga kik-bokserafoto: Društvene mreže

Nakon vesti da je došlo do sukoba između bivših supružnika, Maja Brukner se oglasila na društvenoj mreži Instagram, gde je objavila i podelila postove vezane za muzički festival u Nišu gde će pored nje na letnjoj sceni nastupati i druge poznate pevačice.

Maja je, kako navodi naš sagovornik, završila glumu, i od tada glumi u pozorištu, ali ima i bend u kom peva. Supružnici su nekoliko godina bili zajedno, a potom su se razišli, a kik-bokser je u životnoj ispovesti za Kurir pričao o bivšoj partnerki.

nenad pagonis i maja bruklin
nenad pagonis i maja bruklinfoto: Printscreen/Instagram

Nenad Pagonis pričao je i o braku sa glumicom, gde nije štedeo lepe reči na njen račun.

- Bivša supruga Maja je glumica i rok pevačica, nas je spojila muzika. Bio sam mlad i lud, a i ona blesava. Imali smo veliku ljubav, ali smo prošli i raj i pakao. Emotivne boli su za mene bile velike lekcije - rekao je tada Pagonis, pa nastavio:

bivša supruga kik-boksera nenada pagonisa
bivša supruga kik-boksera nenada pagonisafoto: Društvene mreže

- Nikad se više neću ženiti. Ko se jednom razvede, shvati da ne treba da pravi istu grešku dva puta. Najveći blagoslov iz te ljubavi su deca. Brak je izmišljen kao koncept da bi se ljudi monopolizovali. Shvatio sam da je prava ljubav sloboda i naći partnera koji će vas razumeti u svemu. Danas se u braku sve se svodi na interes.

Sada uhapšeni Nenad Pagonis, kako se može videti na njegovom Instagram profilu pričao je još jednom o svojoj bivšog supruzi.

nenad pagonis bivši kik-bokser
nenad pagonis bivši kik-bokserfoto: Nenad Kostić

- Najteži udarac koji sam imao u životu je da sam se razveo. Nismo mogli jednostavno i nebitno je sad ko je kriv, bolje kako kažu dobar razvod nego loš brak. Bilo je to dosta stresno za mene. Sad tamo neki drugari kad sednemo, raspričamo se kažu da je po razmerama razvod najteži posle smrti. Meni je teško pao - rekao je između ostalog tada Pagonis, gde je dodao da mu je bilo teško da posle pet godina gde su dominirali graja, smeh i plač dece ostao sam u potpunoj tišini.

Istraga će utvrditi šta se dogodilo sinoć između bivših supružnika.

- Maja navodno ima naprsnuće rebara i pregledana je u KC Vojvodina, a i Pagonis se žalio na neke povrede koje mu je kako je rekao nanela Maja - kaže naš izvor.

Bonus video:

06:17

KADA ŽENA DOBIJE ŠAMAR, VEĆ JE KASNO! NASILJE JE POČELO MNOGO RANIJE Maja Jovanović: Nasilnici koriste ovu grešku svojih žrtava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja