"NIJE PRETUKAO BIVŠU SUPRUGU, SVE ĆE BITI JASNO SUTRA": Oglasio se advokat uhapšenog Nenada Pagonisa
Gvozden Grgur i Nenad Pagonis, Foto: Nenad Kostić, Marina Lopičić

istraga

"NIJE PRETUKAO BIVŠU SUPRUGU, SVE ĆE BITI JASNO SUTRA": Oglasio se advokat uhapšenog Nenada Pagonisa

Crna Hronika -

Advokat Gvozden Grgur koji sa advokatom Goranom Karadarevićem brani Nenada Pagonisa, nekadašnjeg kik-boksera, koji je sinoć uhapšen zbog sumnje da je pretukao bivšu suprugu ispred zgrade u Novom Sadu, oglasio se i naveo da njegov klijent nije izvršio krivično delo koje mu je stavljeno na teret.

- Nije pretukao suprugu, nije izvršio krivično delo koje mu se stavlja na teret i verujem da će sve biti brzo razjašnjeno - napisao je Grgur na društvenoj mreži Instagram i zamolio medije "da budu suzdržani za sutra".

Kako saznajemo, uhapšeni kik-bokser sutra u 10 sati bi trebalo da bude priveden i saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu. Njegov branilac, advokat Goran Karadarević rekao je za Kurir da očekuje da će sutra biti saslušana i njegova bivša supruga.

- Očekujem da sutra i moj klijent i njegova supruga daju iskaz, i da će se sve zazjasniti - kaže advokat Karadarević.

Nenad Pagonis
Nenad Pagonisfoto: Nenad Kostić

Podsetimo, Pagonis je uhapšen posle sukoba sa suprugom koja ga je prijavila policiji. Prema nezvaničnim informacijama, on se sumnjiči da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

- U Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu, pored žene koja je zadobila povrede, navodno lekaru se javio i sam Nenad Pagonis - rekao je izvor Kurira.

Inače, nekoliko sati pre hapšenja, on je na Instagramu objavio video snimak na kom opisuje kako je odradio dobar trening i zahvaljuje se treneru na na dobrom treningu, a potom pokazuje majicu koja je mokra.

Bonus video:

06:17

KADA ŽENA DOBIJE ŠAMAR, VEĆ JE KASNO! NASILJE JE POČELO MNOGO RANIJE Maja Jovanović: Nasilnici koriste ovu grešku svojih žrtava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track