OVO JE KUĆA STRAVE U KOJOJ SE DOGODIO KRVAVI PIR Komšije unezverene: Videli smo se i sinoć i juče, sve je bilo normalnije sve...
Foto: RTS

OVO JE KUĆA STRAVE U KOJOJ SE DOGODIO KRVAVI PIR Komšije unezverene: Videli smo se i sinoć i juče, sve je bilo normalnije sve...

Crna Hronika -

Nezapamćen zločin dogodio se danas popodne u Knjaževcu kada je Aleksa Milojević (22), kako se sumnja, hicima iz lovačke puške ubio svog oca Predraga (60), kao i babu Saru (83) i dedu Miću Milojevića (81).

Pred vama su fotografije sa lica mesta.

Knjazevac, Trostruko Ubistvo, Ubistvo, hronika
foto: RTS

Kako se može videti, ispred kuće u kojoj je počinjen zločin trenutno se nalaze jake snage policije.

Ubistvo, Knjazevac, Trostruko Ubistvo
foto: RTS

Pojedini pripadnici MUP-a naoružani su i dugim cevima.

Ubistvo, Knjazevac, Trostruko Ubistvo
foto: RTS

Komšinica ubijenih, Irena Živadinović ističe da je crne vesti čula od komšinice kada se vraćala sa posla.

- Vraćala sam se sa posla kolima i onda me komšinica zaustavila, otvorila sam prozor i ona mi je tu upkana pričala kako Aleksa i zastade, ja sam tu upitala "šta Aleksa?", ona mi kaže, "on ih je pobio", ja sam pitala koga je pobio ona je rekla "svoje ukućane, sve" - priča Irena.

Aleksa je, ističe Irena, bio dečko za primer i uvek spreman da pomogne. Niko nije primetio, dodaje, ponašanje koje odstupa od svakodnevnog.

- Žena je bila potrešena vidno. Ja sam je kolima dovezla tu 200 metara i došla sam kući da kažem mojima. Baš sam bila zatečena tom vešću. To je bio dečko za primer, svi se čude. Pet puta prođe ulicom, pet puta se javi. Uvek je znao da ponudi pomoć kada je neka radna akcija, drva, nešto se skida, utovara, stvarno je bio dečko za primer. Videli smo se sinoć i juče, bio je tu baš sa tatom pričao, javio mu se kad je bio ispred vrata. Ni sinoć ni juče niko nije primetio da je neraspoložen, najnormalnije sve. Najbolji drug Đorđe kaže da se nikada nije požalio. Ovo je stvarno bilo sad iznenadno - rekla je potresena Irena.

Knjazevac, Trostruko Ubistvo, Ubistvo, hronika
foto: RTS

Podsećamo, mladić je posle trostrukog ubistva uhapšen, a policiji je navodno rekao da je ubio članove svoje porodice iz samilosti.

- Ubio sam ih jer nisam mogao više da brinem o njima - navodno je rekao mladić nakon što su mu stavljene lisice na ruke.

Ministar unutrašnjih poslova, Ivica Dačić, izjavio je "da je Milojević izvršio trostruko ubistvo u svojoj porodičnoj kući u Knjaževcu".

- Deda je bio nepokretan, a otac i baba teško bolesni. Ubistvo je izvršio iz lovačkog oružja svog dede. Odmah je uhapšen i priznao je krivično delo. Policiji je izjavio da nije više mogao da brine o njima - potvrdio je Dačić.

Kurir.rs/RTS/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track