"ZAŠTO IH NIJE POSLAO U DOM UMESTO ŠTO IH JE UBIO, VEOMA SU IMUĆNI" Komšije: Bio je opterećen, ne znamo šta ga je nateralo na to
Foto: Kurir/M.S.

trostruko ubistvo u knjaževcu

"ZAŠTO IH NIJE POSLAO U DOM UMESTO ŠTO IH JE UBIO, VEOMA SU IMUĆNI" Komšije: Bio je opterećen, ne znamo šta ga je nateralo na to

Crna Hronika -

Knjaževac je potreslo trostruko ubistvo koje se juče dogodilo. Aleksa Milojević (22) u porodičnoj kući je ubio nepokretnog deku, teško bolesnog oca i baku, a samo ubistvo je izvršio iz lovačke puške svog dede.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić je naveo da je osumnjičeni priznao delo, a policiji je rekao da nije više mogao da brine o njima.

Aleks Milojević, Ubistvo, Knjazevac, Ubica, trosturuki ubica, Aleksa Milojević
foto: Drustvene Mreže

Novinarka Kurira Emilija Andrejević se našla u blizini kuće u kojoj se dogodio ovaj stravičan čin, pa je iznela novonastale detalje:

- Upravo se nalazim ispred njihove porodične kuće. Meštani su imali lepe reči o Aleksi i rekli su da ništa nije ukazivalo da može doći do ovakvog događaja. Posebno je interesantan glas koji kruži o ovoj porodici, da su ugledni, imućni, te da ništa nije moglo da prethodi ovakvom slučaju. Poslednje vesti iz Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru jesu da će Aleksa biti danas saslušan.

Ovo su meštani Knjaževaca imali da kažu o ovom slučaju:

01:32

ZAŠTO IH NIJE POSLAO U DOM, VEOMA SU IMUĆNI Komšije za Kurir televiziju: Mladić je bio opterećen, baba mu dosta tereta stvarala!

- Koliko sam bio tamo kod njih, on nije imao nikakav problem, ali šta se događa unutar zidova to ne znam, ovako je dečko bio super, uopšte nije pokazivao znakove nasilja.

- Mnogo je dobar bio, ali dosta opterećen. Baba je dosta toga trpala na njega, a deda je imao demenciju, posle se i otac razboleo. Ne mogu da se načudim da je to moglo dete da uradi. Ne znam šta mu je bilo.

- On najbolje zna šta je problem bio, njih troje više nema, zašto ih nije smestio u dom kada imaju para za to.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

02:02

OSUMNJIČENIMA ZA UBISTVO MIJATOVIĆA TEŽA KAZNA AKO SU TRENIRALI BORILAČKE VEŠTINE?! Antonović: Deca su fizički jača, a psihički...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track