OGLASIO SE NIKOLA PETKOVIĆ PO IZLASKU IZ PRITVORA! Bivši fudbaler okačio sliku na Instagramu i poručio "MOJ PONOS"
Foto: Društvene mreže, Nemanja Nikolić

OGLASIO SE NIKOLA PETKOVIĆ PO IZLASKU IZ PRITVORA! Bivši fudbaler okačio sliku na Instagramu i poručio "MOJ PONOS"

Crna Hronika -

Bivši fudbaler Nikola Petković, koji je juče pušten iz pritvora u kom je bio 48 sati zbog sumnje da je 30. maja pretio i vređao maloletnika u blizini Autokomande gde su se prethodno sukobile dve grupe osnovaca, oglasio se na društvenoj mreži Instagram.

Nikola Petković, podsetimo, sumnjiči se da je 30. maja nakon sukoba dve grupe osnovaca na teritoriji opštine Savski venac, u blizini Autokomande, uočio oštećenog dečaka, sustigao ga, zatim mu izrekao pretnje koje su se odnosile na njega i njegovu porodicu, rekavši mu da će ga "naći i ubiti" kada napuni 18 godina, njegovog oca i majku, kao i da će mu "je..ti" brata ili sestru. Petković je u sredi uhapšen, tačnije 5. juna, a juče je saslušan u nadležnom Prvom osnovnom javnom tužilaštvu gde je izneo odbranu, a nakon toga je pušten.

bivši fudbaler se oglasio nakon što je pušten iz pritvora
bivši fudbaler se oglasio nakon što je pušten iz pritvorafoto: Društvene mreže

Bivši fudbaler kome ovo nije prvi incident u poslednje vreme oglasio je juče gde je objavio fotografiju na kojoj nasmejan pozira sa svojim maloletnim sinom uz poruku "moj ponos", a nije izostavio da uz tu poruku objavi i emotikone srca. Petković je zatim nakon nekoliko sati objavio još jednu fotografiju gde je nasmejano pozirao sa prijateljima elegantno obučen u odelo.

Kako smo ranije pisali, bivši fudbaler Nikola Petković na saslušanju u nadležnom tužilaštvu izneo je odbranu "navodeći svoje razloge i viđenje predmetnog događaja". Kako Kurir nezvanično saznaje, Petković nije negirao da se incident dogodio, ali je tvrdio da je psovke i pogrdne reči maloletniku izgovorio u trenutku besa, kao i da nije ozbiljno mislio da namerava da ostvari pretnje.

petković objavio i drugu fotogrfaiju gde pozira sa prijateljima
petković objavio i drugu fotogrfaiju gde pozira sa prijateljimafoto: Društvene mreže

Osumnjičeni Petković saslušan je zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti i krivičnog dela zlostavljanje i mučenje. Inače, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu dalo je predlog nadležnom Prvom osnovnom sudu u Beogradu da se prema osumnjičenom izrekne mera bezbednosti zabrana približavanja i komunikacije sa oštećenim.

Nikola Petković u centru skandala našao se i u februaru kada je napao bivšeg košarkaša Nemanju Bjelicu u dečjoj igraonici u jednom tržnom centru u Beogradu. Petković je prvo pretio Bjelici, a zatim je na njega krenuo sa makazama u rukama, i to pred detetom. Okrivljeni Petković mu se unosio u lice, vređao ga i pretio njemu, supruzi i deci. Između ostalog mu je rekao da će da ga "ubije, odere i iseli u Prigrevicu", kao i da će da mu "uzme sve pare".

kurir objavio snimak kako petković preti bjelici u igraonici
kurir objavio snimak kako petković preti bjelici u igraonicifoto: ATA images, screenshot

Bivši fudbaler je i tada nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode, a suđenje povodom tog napada biće ovog meseca. Inače, na saslušanju oštećeni Bjelica je rekao da ovo nije prvi put da od Petkovića dobija pretnje i uvrede. Kurir je u jeku skandala među bivšim sportistima objavi ekskluzivni video snimak na kome se vidi kako se Petković unosi u lice Bjelici koji mirno sedi za stolom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track